Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megtalálni életünk párját?

Figyelt kérdés

2021. nov. 30. 15:53
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Azért nehéz, mert nem létezik. Egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell ahhoz, hogy működjön. Ismerkedéskor senki se tökéletes, idővel csiszolódtok össze és derül ki mennyire működtök csapatként. Érdemes már párkeresésnél tisztázni magadban kit keresel, például nagyon jó hogy tudod nem akarsz gyereket. Ugyanakkor ne legyen végtelen elvárásod, pl ugyanazt az ételt, filmet, nyaralást szeresse, mert mindig találni fogsz olyan paramétert, ami alapján valaki kiesik.
2021. nov. 30. 16:41
 22/49 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, de azért még ne add fel , mert szerintem van még neked is remény hogy boldog légy :)
2021. nov. 30. 16:44
 23/49 A kérdező kommentje:

Jajj ilyen elvárásaim nincsenek , csak az alapvető értékek a rögzítettek nálam.

Nálam nem muszáj a közös filmes, zenei vagy étkezési szokások.

A volt párom is szép lassan vegán lett, az se zavart, nem akartam ráerőltetni a húsevést, csak azt kértem tőle hogy azért figyeljen oda hogy minden szükséges tápanyagot bevigyen :)

2021. nov. 30. 16:46
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Mert az éléet, és főleg a mo.-i viszonyok is azt mutatják, hogy nem egy pár van, hanem sok, több.
2021. nov. 30. 17:45
 25/49 A kérdező kommentje:
Én elhiszem neked, de egyelőre egyet se találok :D
2021. nov. 30. 17:47
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad baráti körben vagy olyan emberek között akiket régóta ismersz valahonnan? Így talán könnyebben menne. Olyannal akiről már tudsz több dolgot és ismered milyen ember.
2021. nov. 30. 18:21
 27/49 A kérdező kommentje:
Sajnos a legtöbbje link és bulizós , illetve már régen nincsen rendes baráti köröm , mert ugye már én sem vagyok fiatal :D
2021. nov. 30. 18:23
 28/49 anonim ***** válasza:
35%

Látod, én nem vagyok sem link, sem bulizós, nem iszom alkoholt, nem cigizek, nincs tetkóm, sem piercingem és mégsem kellek annak akit én szeretek! Neki az a baja, hogy nem vagyok gazdag, mert neki csak a pénz számít, meg hogy ki mit gondol!

Ezért nehéz megtalálnunk életünk párját! Tudod, hogy lelkileg egyeznétek, de a másikat elvakítja a pénz meg a társadalmi elvárások...

2021. nov. 30. 18:34
 29/49 A kérdező kommentje:

Sajnos én is tapasztaltam ezt, nagyon romlott lett ez a világ :(

Nagyon sajnálom ami veled történik, remélem egyszer te is boldog leszel :)

2021. nov. 30. 18:55
 30/49 anonim ***** válasza:
75%
Én is ugyanezt tudom mondani hogy már ott bukik egy csomószor a sztori hogy én nem hazudok, a másiknak valamiért ez meg hatalmas nehézséget okoz.
2021. nov. 30. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!