Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasolnátok egy férfinak aki külföldön él, és szeretné megtalálni a szerelmet?
Személyesen nem igazán lehet így magyar nőkkel ismerkedni.
Netes társkeresőket már szinte mindet végigpróbáltam.
Távolság miatt, ha el is indul valami beszélgetés, mégha szimpatikusak is vagyunk egymásnak, végül meggondolják magukat (gondolom találnak valakit közelebb).
Néztem, de nem igazán találtam olyan oldalt ahol az embereknek nem a távolság a legelső kritérium. Tud valaki ilyen oldalt ahol külföldiek ismerkedhetnek?
Helyi társkeresők nem játszanak mert ott helyiek vannak, én pedig magyar társat szeretnék.
Itt is olvastam régen hogy mennyire nehéz társkeresőn ismerkedni, hát én így -100 ról indulok kb.
Nem tudom hol találhatnék olyan embereket, akik nem vetik el a külföldre költözés lehetőségét, ha kialakul valami különleges.
Minden tippet szívesen fogadok, ami közelebb vinne a pártaláláshoz.
Sajnos nem tudok neked jó tippet adni kérdező mert én is megéltem ezt. Én is szerettem volna magyar barátnőt, de nem találtam. Nagyon kevesen társkeresőznek kint. Én végül hazaköltöztem mert hiányzott az otthonom, lett is barátnőm egy idő múlva és most már el nem tudnám képzelni, hogy megint külföldön éljek. :)
Ez most nem segít, de ha minden kötél szakad, lehet érdemes elgondolkodnod a hazaköltözésen. Ha van értelmes szakmád, itthon is boldogulsz.
#3 Én beszéltem az adott ország nyelvét (kétnyelvűként neveltek a szüleim), nem ettől függ feltétlenül, hogy az ember magyar párt szeretne-e vagy sem.
Nincs nekem azzal bajom, ha valaki külföldi párral is el tudja képzelni a bensőséges párkapcsolatot, netán házasságot. Én nem. Mindenkinek megvannak a preferenciái, engedjük meg a kérdezőnek is. Teljesen normális stílusban tette fel a kérdést.
1: egy kapcsolatban úgy gondolom elég fontos hogy pontosan ki tudjuk fejezni magunkat, érzéseinket, stb...
Mivel már nem huszonéves vagyok, sajnos nem megy úgy a nyelvtanulás, fejlődés, mint régen. Kb középszint van, ami valószínűleg kevés lenne. Persze van ellenpélda is. De maradjunk annyiban amúgy sem a kommunikáció az erősségem, szóval valószínűleg idegen nyelven még úgysem tudnék kialakítani semmit mint magyarul.
Így elképzelem hogy hiányos nyelvtudással makogok, hát szerintem nagyon nem lehet vonzó egy helyinek sem. 🤣🤣
Persze nem zárkózom el, de nem is volt még lehetőség.
2 : köszönöm soraidat! Lehet nekem is elfog jönni ez ahogyan te döntöttél. Szakmám van, de nem szívesen dolgoznék benne, viszont elég jó készségeim vannak , munkát tuti találnék. Csak sajnos én kezdem rühellni a helyzetet ami Magyarországon megy....nem csak az anyagi részre gondolok, főként nem arra.
3: köszi. Sajnos az már nekem nem fog menni.
4: igen, erre van példa. Viszont fent írtam hogy kb elég sok oldalt végigpróbáltam, próbálkozom folyamatosan.
Az emberek nagyon be vannak betonozva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!