Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek külföldön élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek külföldön élő magyar srácnak milyen esélyei vannak ismerkedni netes platformon otthoni magyar lányokkal?

Figyelt kérdés

Lányok ti hogyan viszulnátok egy ilyen szituációhoz mert kezdetben távkapcsolat lenne és ugye ott van az is hogy én 2-3 évig kint akarok maradni hogy alapozzam az egzisztenciámat legyen egy ingatlanom. De hozzám ki tudna költözni a lány ha eljutnánk arra a szintre hogy megbízunk egymásba és kiderül egymást kerestük.

Normális életet élek nincsenek káros szenvedélyeim sportolok is alkalom adtán nemrég megbíztam valakiben terveztük a jövőt szerettük egymást igaz rövid idő volt de kiderült nem tud elhatározódni mellettem és inkább maradt a régi kapcsolatában. Én borzasztóan sajnálom mert az életemet is adtam volna érte vagy rövidtávon hazaköltöztem volna ha ez lett volna szíve vágya.

szerettem és még most is de el kell fogadnom.

Kinti magyar lányok ritkán vannak egyedül és kevesen is vannak.

Mondhatnátok ismerkedjek a helyi lányokkal igen de sajnos ahhoz az én nyelvtudásom nagyon messze van nem tudom mikor jut arra a szintre.

F29

2017. nov. 24. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha külföldre költözök, nem pasihoz fogok, és pont azért megyek majd, hogy ne halljak magyarokat.
2017. nov. 24. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:
68%

Kizárt. Én nem vagyok alkalmas távkapcsolatra, ha nem érzem magamhoz közel a másikat, és nincs meg az az érzés, hogy ha nem is lógunk egymáson minden nap (az zavarna), de tudjam, hogy ott van a közelben, és elvi akadálya nincs összefutni, akkor nekem könnyen elmúlik a szerelem. Vagy ki sem alakul.

Pár hónap oké lenne, éveket nem várok senkire, én is most vagyok fiatal, én is most szeretnék párt, és nekem az nem kapcsolat, hogy van valaki "papíron" az éterben, aki miatt másra nem nézek. Ha költöznék külföldre, az önerőből lenne, és akkor, ha hívnának munkaügyben. Ez elől nem zárkózom el később, de nincsenek dollárjelek a szemeim helyén, hogy itthagyjak mindent -családomat, rokonaimat, saját otthonomat- egy kicsit megtoldott fizuért, pláne, ha ami nekem kell, azt tudom fedezni bőven az itthoni keresetemmel, fölösleges rongyrázásra meg semmi szükségem. Jelenleg egy (szerintem) átlagos fizuból idehaza össze lehet szedni egy ház árát 4-5 év alatt. Kicsit ha jobban megpörgeti az ember, hamarabb. Itthon is lennének utak, és itthon is lenne megoldás királyian élni. Csak sajnos a legtöbb ember elcseszni tudja csak az idejét azzal, hogy fingja sincs odakinn semmiről, még a nyelvet sem érti, van a semmiben, és minden mást telibeszar. Más az, ha valaki szenvedélyből megy ki, és képes ott élni is, nem csak dolgozni, enni szarni, meg aludni.

Nem érdekel, milyen értékeid vannak emellé, a közös időt és közös élményeket, és a jelenlétedet semmi sem fogja pótolni nekem...

Sok ilyen emberrel beszéltem online, egyáltalán nem vonz az ötlet. Még belföldön sem, de így abszolút nem. Főleg, hogy sanszos, hogy sosem bírna a valagán maradni itthon.

2017. nov. 24. 22:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem túl jók az esélyeid, míg kint élsz és magyar párt szeretnél. A legkevesebbeknek jön csak be a távkapcsolat szerintem. Ha ismerkedsz is valakivel online, valószínűleg csak egy kellemes időtöltés lennél neki, nem pedig komoly kapcsolat-potenciál. Én nem költöznék ki külföldre senki után. Inkább gyere haza :) Itthon is lehet azért egzisztenciát alapozni, főleg, ha már éltél kint egy darabig.
2017. nov. 24. 23:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Ez az hogy kell 1-2 év minimum hogy egyáltalán legyen egy lakásom otthoni fizuból még egy albérletet sem tudnék fentartani.

Csak kezdetben lenne távkapcsolat és amikor tudnék mennék is haza.

Illetve ő is jöhetne hozzám.

De igazatok van elég reménytelen szituáció.

Azt hiszem meg kell baátkoznom a magány gondolatával ujjabb 2-3 évig :(

2017. nov. 25. 00:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól még nem kell, hogy magányos legyél. Lehetnek kint is magyar barátaid, ismerőseid, meg persze helyiek is. Ha kint dolgozol, talán nem is baj, hogy nincs mellette párkapcsolatod. Az rengeteg idő, energia, figyelem. Azt fordítsd inkább a munkára aztán gyere haza minél előbb, amikor tudsz.
2017. nov. 25. 00:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen igazad van persze én is így értettem illetve hogy addig nem nagyon életszerű a kapcsolat lehetősége, pedig szeretném de ez a dolog nem villanyoz fel túlzottan, mert én már nagyon szeretném ha lenne egy párom
2017. nov. 25. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Van, mikor fel kell áldozni egy jó dolgot egy másik jó dologért, választani kell, melyiket akarod jobban. Azzal, hogy kiköltöztél, választottál. Ez most pont egy ilyen helyzet szerintem.

De biztos nem leszel magányos. Sok sikert! :)

2017. nov. 25. 00:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást Neked is minden jót kívánok! :)
2017. nov. 25. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Köszi, jó éjt! :)
2017. nov. 25. 00:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Én átérzem a helyzeted kérdező, magam se tudnék még albérletet se fenntartani otthon, ezért vagyok külföldön. Magam is lakásra gyűjtök, hogy meg tudjak majd élni otthon.
2017. nov. 25. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!