Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak miért tartják ilyen jól magukat, a nők miért nem?
Amikor elmegyek egy szórakozóhelyre, akkor egyszerűen döbbenek, ha megtudom, hogy egy férfi 38 éves, holott még 28-nak sem néz ki, olyan 26-nak tippelném.
De olyat még sosem láttam, hogy egy nőn nem látszott volna meg a kor, és a sajnos a magyar nőkön valamiért különösen hamar meglátszik. Külföldi (osztrák, svájci) nőkön határozottan később.
Miért ilyen igazságtalan, hogy a nők válogathatnak a fiatalosabbnál fiatalosabb férfiak közül, míg a férfiaknak csak egy szűk réteg jut aki jól néz ki?
Brühühü.
Akkor válassz, külföldi nőt, ha ennyire nem tetszenek neked, a magyar nők.
"Miért ilyen igazságtalan, hogy a nők válogathatnak a fiatalosabbnál fiatalosabb férfiak közül, míg a férfiaknak csak egy szűk réteg jut aki jól néz ki?"
Azért, hogy meglegyen a kihívás, hogy abból a szűk rétegből választhass magadnak barátnőt. Ha ez nem lenne, akkor mégis hol lenne az izgalom? :))
22/N
Nah te is csak nézel, de látni azt még nem sikerült.
Egyébként vered már?
Te hol élsz? Én pesten mászkálva az ilyen 40-50-es korosztályban sokkal több olyan párt látok, hogy a nő csinos és igényes, apu meg pocakos, szandálzokni, hasitasi, borosta, stb.
Mondjuk ha igaz, amit írsz, akkor azt tudnám elképzelni, hogy sok párnál még 2017-ben is az megy, hogy a nőé a házimunka + gyerekek + ügyintézés (értelemszerűen munka mellett), apué meg a bulizás a haverokkal, tévézés, kajálás, sport, stb, mer' hát ő dógozik és családfőként az a dolga hogy eltartsa a családot.
Hát én elég sok helyen megfordulok itthon, de 2 kezemen meg tudom számolni, hogy naponta hány igazán fiatalos férfit látok, aki ad is magára...
A másik meg, hogy nem a szórakozóhelyeket kéne alapul venni. A legtöbb pasi a szórakozóhelyeken kétségbeesetten próbál akármilyen csajt összeszedni, hát persze hogy 8 órát készülődik előtte meg a legjobb ruháit veszi fel.. Ha meglátnád hétköznap ugyan azt a pasit az utcán elszörnyednél, hogy hogy lehet valaki ilyen igénytelen meg leharcolt..
Nem tom, de a villamoson csak lepukkant pasikat látok.
Aki elmegy egy éjszakai helyre csajozni, az veszi magának a fáradságot, hogy a lehető legjobban nézzen ki.
És ugye a sötét és alkohol mindenkit szebbé tesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!