Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar férfiak miért tartják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak miért tartják ilyen jól magukat, a nők miért nem?

Figyelt kérdés

Amikor elmegyek egy szórakozóhelyre, akkor egyszerűen döbbenek, ha megtudom, hogy egy férfi 38 éves, holott még 28-nak sem néz ki, olyan 26-nak tippelném.

De olyat még sosem láttam, hogy egy nőn nem látszott volna meg a kor, és a sajnos a magyar nőkön valamiért különösen hamar meglátszik. Külföldi (osztrák, svájci) nőkön határozottan később.

Miért ilyen igazságtalan, hogy a nők válogathatnak a fiatalosabbnál fiatalosabb férfiak közül, míg a férfiaknak csak egy szűk réteg jut aki jól néz ki?

2017. nov. 16. 13:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként azt se felejtük el, hogy milyen nőt nézel fiatalabbnak egy szórakozóhelyen? Nyilván aki miniszoknyában, magassarkúban szaladgál belőtt hajjal, sminkkel. Na már most én például 20 éves koromra kb már eljutottam arra a szintre, hogy a f.om nem fog fagyoskodni, csak hogy jajj de csini legyek. Azért egy nőnek melegebb ruhákból igen csak nehéz összedobni egy buliszettet, pláne hogy réteges is legyen stb. Míg pasiknak ez azért egyszerűbb feladat.
2017. nov. 16. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Én is fiatalos vagyok, de nálam szerintem ez részben genetika, részben pedig az egészséges életmódnak köszönhető.
2017. nov. 16. 14:06
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Akkor elég azzal a szűk réteggel foglalkoznod, vagy akár 40 évesen is lehet kora 20-on éves barátnőd.
2017. nov. 16. 14:33
 14/18 anonim ***** válasza:
13%
Játszohazban rengeteg olyat láttam, hogy helyes a pasi, mellette meg egy zsiros haju,köver,ápolatlan nö. Nem is csodalkozom, hogy olyan sok pasi csalja a párját. Azért akadnak kivetelek is.
2017. nov. 16. 15:08
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Nem nézel elég jól körbe, én azt tapasztalom, hogy kb ugyanolyan arányban van lepukkant nő és férfi is.

Én 25 évesen 16-18-nak nézek ki, és ezt a férfiak is észreveszik.

Szóval az általánosításodat be is fejezhetnéd...

2017. nov. 16. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy te sosem láttál, nem azt jelenti, hogy nem létezik...valószínű a TE köreidben olyan nők mozognak, akiken meglátszik a kor...

a "jól néz ki" meg relatív...

Amikor eljövök ide a gyk-re, akkor egyszerűen döbbenek, ha meglátom, hogy minden napra jut egy nagyon megmondó ember a kérdésével...

Amúgy a kérdésre válaszolva, ÁLTALÁBAN, de nem ÁLTALÁNOSÍTVA, az emberek többsége, akkor szokta magát elengedni (fittből, karcsúból, normálból elhízva, elengedve, lustulva..stb), ha biztonságban érzi magát a párja mellett. Pl. barátnőből feleség, barátból férj, nőből anya, férfiből apa...stb. Tehát akkor, amikor már nyeregben érzik magukat - s gondolják, nincs félnivalójuk...

2017. nov. 16. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyre járnak egyáltalán 30 feletti nők? Szerintem nem sokan, szóval a többség tízen-huszonéves lehet. És a fiatal nőket a smink általában idősebbeknek mutatja. Pl. egy 15 éves lány kisminkelve simán kinéz 20-nak. Ráadásul egy 38 éves férfi aki még szórakozóhelyeken lóg valószinűleg egyedülálló, így tengernyi ideje lehet formában tartani magát.
2017. nov. 16. 17:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor az vmi különleges hely lehet. Ha az utcán körbenézel, sokkal több csinos nőt látsz, mint férfit. Az átlag magyar férfi egy 10 évet feldobhat magára, hacsak nem tök kisfiús az arca. Nem ápolják a testüket, bőrüket, nem öltözködnek ízlésesen (nemhogy divatosan).
2017. nov. 17. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!