Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak miért tartják ilyen jól magukat, a nők miért nem?
Amikor elmegyek egy szórakozóhelyre, akkor egyszerűen döbbenek, ha megtudom, hogy egy férfi 38 éves, holott még 28-nak sem néz ki, olyan 26-nak tippelném.
De olyat még sosem láttam, hogy egy nőn nem látszott volna meg a kor, és a sajnos a magyar nőkön valamiért különösen hamar meglátszik. Külföldi (osztrák, svájci) nőkön határozottan később.
Miért ilyen igazságtalan, hogy a nők válogathatnak a fiatalosabbnál fiatalosabb férfiak közül, míg a férfiaknak csak egy szűk réteg jut aki jól néz ki?
Nem nézel elég jól körbe, én azt tapasztalom, hogy kb ugyanolyan arányban van lepukkant nő és férfi is.
Én 25 évesen 16-18-nak nézek ki, és ezt a férfiak is észreveszik.
Szóval az általánosításodat be is fejezhetnéd...
Az, hogy te sosem láttál, nem azt jelenti, hogy nem létezik...valószínű a TE köreidben olyan nők mozognak, akiken meglátszik a kor...
a "jól néz ki" meg relatív...
Amikor eljövök ide a gyk-re, akkor egyszerűen döbbenek, ha meglátom, hogy minden napra jut egy nagyon megmondó ember a kérdésével...
Amúgy a kérdésre válaszolva, ÁLTALÁBAN, de nem ÁLTALÁNOSÍTVA, az emberek többsége, akkor szokta magát elengedni (fittből, karcsúból, normálból elhízva, elengedve, lustulva..stb), ha biztonságban érzi magát a párja mellett. Pl. barátnőből feleség, barátból férj, nőből anya, férfiből apa...stb. Tehát akkor, amikor már nyeregben érzik magukat - s gondolják, nincs félnivalójuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!