Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megtalálni életünk párját?

Figyelt kérdés

2021. nov. 30. 15:53
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Lehet több élete párja bárkinek, de minél összetettebb ember vagy, annál kevesebb van szerintem :)
2021. nov. 30. 16:13
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor vegyük úgy, hogy senki véleményére nem vagy kíváncsi és megválaszoltad magadnak a kérdést. Akkor minek tetted fel?
2021. nov. 30. 16:16
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

Azért nehéz megtalálni az életünk párját, mert olyat kell találni ami kompatibilis velünk. Mint a puzzle darabkák, nem mindegy mit mivel illesztesz össze. Valakinek aránylag hamar megy a megfelelő megtalálása valakinek nem. Valaki sokáig válogat, valaki alább adja az igényeket.

Szerintem sokan túltolják az agyalást is, és a végletekig képesek megmagyarázni, hogy valaki miért nem jó. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyünk megalkuvók, mert én sem vagyok az! Sőt!

Viszont van olyan ember, aki "saját magát szabotálja a saját félelmei miatt"!

Életünk párját csak úgy találhatjuk meg ha nyitottak vagyunk rá, és nem csak fejben, hanem szívben is! Ez az ami nagyon nehéz, főleg annak akinek már egyszer összetörték a szívét!

2021. nov. 30. 16:16
 14/49 A kérdező kommentje:
Igen, ez tényleg így van :)
2021. nov. 30. 16:17
 15/49 A kérdező kommentje:

Sokszor nehéz mit kezdeni a vágyódással , főleg ha érzelmesebb az ember.

Valahogy én is próbálom elfogadni a helyzetemet de nagyon nem egyszerű várni, és remélni :)

2021. nov. 30. 16:22
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy te is csalódtál valakiben, és most túlzottan be akarod magad biztosítani minden oldalról (amit persze nem lehet)?

Ez a minden részlet klappoljon effektus? Előre le akarod játszani fejben, hogy mi lesz, mindenre fel akarsz készülni, nehogy csalódás érjen?!

2021. nov. 30. 16:29
 17/49 A kérdező kommentje:

Igazság szerint nem, én olyan nőre vágyom mint ami én vagyok.

A volt párom ilyen volt, de felmerültek bizonyos dolgok, ami miatt el kellett válnunk egymástól :)

2021. nov. 30. 16:31
 18/49 anonim ***** válasza:
87%

óóó de nagyon sokszor lehet ezt hallani :D

Csak röhögni szoktam egyeseken.

"ő életem párja, a mindenem , a szerelmem, ő a világmindenségem"

majd valamiért még is vége....

1 hónappal később....van egy új élete párja szerelme stb....

1 évvel később.....életem szerelme elhagyott...

2021. nov. 30. 16:32
 19/49 A kérdező kommentje:
Én nem a szerelmet kergetem, nekem nem kell szerelmesnek lennem valakibe hogy nagyon szeressem :)
2021. nov. 30. 16:33
 20/49 anonim ***** válasza:
80%

#17 "én olyan nőre vágyom mint ami én vagyok."

Minden ember egyedi és megismételhetetlen ahogy mondani szokták.

Szóval olyat mint te vagy, nem fogsz találni (bár értem, hogy gondoltad)! Egy kicsi engedményt kénytelen leszel tenni! Ezt úgy hívják hogy idomulás vagy komfortzónából kimozdulás. Na, ez az amit sokan nem akarnak, de e nélkül nem megy! És NEM arról beszélek, hogy törődjünk bele a rosszba, legyünk megalkuvók, érjük be a sz@rral stb...

Amúgy megértelek. Én már régen nem is keresgélem a magam puzzle-ját!

2021. nov. 30. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!