Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nőben nincsen alfa,béta,delta,.... stb?
"
ferfiak kozott sincsen.
btw inceluniverzumban eleve csak az szamit nonek, aki jol nez ki es 30 alatt van. amikor frocsogve ‘A NOK’-rol beszelnek a 40es atlagos noket meg a szurkekiseger elhizott egyetmistat pl. nem veszik bele ebbe a halmazba. csak a 30 alatti, dekorativ, feltuno noket." Ott a pont. A nők alatt legtöbbször az instacsajokat értik, akikre nyáladzanak. Nem egyszer olvastam olyat tőlük, hogy 25 felett gödörbe kéne lőni a nőket stb. Amikor kamuprofilként megszemélyesítenek nőket, vagy női narratívában adnak elő valamit, akkor is ilyen pitsáskodó, incifinci macadumát vágnak le, rengeteg emoji-val, mert szerintük a "nők" csak így kommunikálhatnak.
Amúgy én magamat, ha itt tartunk, talán, jóindulattal, béta kategóriának tartom nőben.
Nők között is van különbség persze
Vannak akiknek úgy kell levakarniuk a férfiakat magukról (és ez a csajok többsége), és vannak akiknek meg kell dolgozniuk a férfiakért
Míg férfiak között van akire tapadnak a csajok, többségének keményen meg kell dolgozni a csajokért, és egy jelentős rétegük el is áshatja magát mert esélytelen hogy valaha is sikert ér el a nőknél, akármennyire is hajt.
Azóta hogy láthattuk a 68 éves öregasszonynak udvaroló chadeket a tinderen, már jól látszódik a helyzet az online világban. Ez az online világ pedig alapjaiban határozza meg az élő társkeresést is, mert ez meghatározza a férfiak kétségbeesését, és a nők válogatósságát is. Ez a tinder borzalom uralja a társkeresés komplex világát egészen
15:
‘Azóta hogy láthattuk a 68 éves öregasszonynak udvaroló chadeket a tinderen, már jól látszódik a helyzet az online világban’
😂😂😂😂😂😂
es ezt te megis hol lattad? nedves almaidban?
ennyi erovel lathattunk pocakos, csunya ferfira hajto csinos doktornot (varkonyi es lolo). na ezt hogy rakod helyre a fejedben? mert eselyes, hogy az ‘oregasszonynak udvarlo chadet’ (mar ha van ilyen, de nyilvan nincs) hasonlo dolgok motivaljak, mint andikat.
"es ezt te megis hol lattad? nedves almaidban?"
Hát elég nedves az biztos, mondhatni hidegzuhany
Sajnos csak így találtam most meg neked, én több videót is láttam erről, gyakorin kérdések is születtek ebből
Ja és Lölő gazdag, ez a nagyika meg még csak nem is igényes
Ez a durva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!