Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha lekoptatnak , nem írnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lekoptatnak , nem írnak meg szoktad kérdezni az indokot?

Figyelt kérdés
Mármint lehet én rontok el valamit, és tanulnék belőle milyen “hibát” vétettem. Vagy esetleg ha akaratlanul is megbántottam valamivel. Vagy van, hogy randi utàn jön ez az érdektelenség , nos segítene ha mondanák mi a gond nemcsak ez az érdektelenség.
2021. nov. 27. 13:51
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

#30 Igen, igazad van. Te döntöd el mit mondasz ki, mert magadért vagy felelős. Te döntöd el, hogy megtiszteled-e azt az embert akivel eddig randiztál, hogy adsz-e neki indoklást vagy nem. Ezt írtam én is. Ezt mindenki maga dönti el, csak nem értem miért ilyen nehéz ezt megtenni?

NEM KÖTELEZŐ. Szerintem a kérdező is úgy értette, hogy neki ez jól esne. Ő egy ilyen típusú ember, hogy szereti tudni a miértekre a választ.

Az a jó, hogy az emberek sokfélék. Nem vagyunk egyformák. Én szeretem megtisztelni a másikat legalább egy rövid üzenettel, amit nem szoktam túlmagyarázni.

Én csak azért írtam az előbb ilyen hosszan, mert valaki már arról írt, hogy a másik emberért vagyunk felelősek, és én erre szerettem volna reagálni.

2021. nov. 27. 20:19
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok az indoklás híve. Nálam ez nem tisztelet, hanem olyan, mintha valaki azzal zaklatna, hogy miért nem ízlik a rakott krumpli, magyarázzam meg.

Ha tisztel engem, akkor nem követelőzik.

2021. nov. 27. 22:18
 33/33 anonim ***** válasza:
24%
Bizony 21-es, ha randiztál velem, akkor nem bepróbálkoztam, hanem te is akartad. Mondhatni megkértél rá. Ha nem akartad, hazug selejt vagy.
2021. nov. 27. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!