Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lekoptatnak , nem írnak meg szoktad kérdezni az indokot?
Figyelt kérdés
Mármint lehet én rontok el valamit, és tanulnék belőle milyen “hibát” vétettem. Vagy esetleg ha akaratlanul is megbántottam valamivel. Vagy van, hogy randi utàn jön ez az érdektelenség , nos segítene ha mondanák mi a gond nemcsak ez az érdektelenség.2021. nov. 27. 13:51
1/33 anonim válasza:
vannak emberek akik nem tudják levezetni azt, hogy más fajta embert keresnek vagy nem jössz be nekik külsőre, inkább lapítva le lépnek ..
2/33 A kérdező kommentje:
1 Nem is konkrét levezetésre gondoltam, de miért nagy gond leírni azt, hogy nem tetszel külsőre. Például. Hiszen szóból ért az ember.
2021. nov. 27. 13:54
3/33 czovek1973 válasza:
Szerintem ne kérdezd! Ahányszor eddig ezt megtettem, olyan megaláztatást kaptam, H egy érzéketlen, skalpgyujto f*kalap nem kap olyat! Úgyhogy az indok csak egy megalázása adna lehetőséget.
Hidd el! Nem jó érzés, ne csináld!
4/33 A kérdező kommentje:
3. De ha nemtudom az jobban marcangol, hogy mit ronthattam el? Mintha tudnám és tudomásul venném, hogy pl. Nem tetszettem élőben.
2021. nov. 27. 13:59
5/33 anonim válasza:
Nem kérdeztem meg soha, annyi eszem azért kamaszkoromban is volt, hogy úgysem mondja meg az igazat, vagy ha mégis miért szerezzek magamnak még kínosabb pillanatokat és fájó heteket.
6/33 anonim válasza:
Mit rontottál el kérdező? Semmit, egyszerűen nem te kellesz neki.
Te= a külsőd, a belsőd, a családod, a lakásod, a munkád, a körülményeid, a világlátásod, a humorod, a bármid.
7/33 anonim válasza:
Nem, és nem is érdekel az indok.
8/33 anonim válasza:
Általában szimplán az az ok, hogy nem jössz be eléggé a másiknak. Nyilván ezt egyszerűnek tűnik megmondani,de valszeg ahhoz vannak hozzászokva, h sok idióta nem képes tudomásul venni a nemet és elkezd őrjöngeni vagy tovább nyomulni. Ezért én pl. aki normálisan kezelném az elutasítást már nem is számíthatok korrekt válaszra, mert szerencsétlen csaj nem tudhatja, hogy én is úgy fogok e reagálni, mint azok a barmok, akikhez hozzá van szokva. Talán egyszer fordult elő, h normálisan megírta a lány,h nem vagyok az esete, én pedig megírtam neki,h semmi gond és további sok sikert neki, aztán még meglepődve vissza is írt,h még senkivel nem találkozott,aki ezt ilyen normálisan kezelte volna.
9/33 A kérdező kommentje:
Engem érdekelne az indok. Ha nem tetszik a külsőm, hajam, vagy épp a beszedstílusom meg lehet mondani. De látom többen vannak azon a véleményen, hogy jobb nem tudni.
2021. nov. 27. 14:23
10/33 anonim válasza:
Miért és átfested a hajadat? Felnőtt emberek között nem a hajviselet és a javítható dolgok biztosítják a kapcsot mint tiniként, hanem hogy mit nyújt a másik és viszont.
Tud-e jó társaság, megbízható társ, eltartó, vagy kielégítő szexpartner lenni pl. Ha azt mondja pocsék a humorod elkezdesz stand upokat nézni? Ééérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!