Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekoptatnátok az olyan embert aki ismerkedés során azt írja párszor,hogy "mesélj valamit"?
Ha neten beszélgetnétek és néhány alkalommal annyit írna,hogy "mesélj valamit",akkor ti hogyan reagálnátok erre?
Mondjuk én nem szeretem ezt a kérdést a netes beszélgetések során,mert annyira erőltetettnek érzem.
Ha valaki csak ennyit írna,akkor mit írnál neki vissza?
Én ezért sosem dobnék senkit.
Lehet nem olyan ügyes a beszélgetésben, de attól még ha tetszik az illető, akkor adok neki esélyt.
Tipikus társkeresős duma.
Ilyenkor mindig bemásoltam valami wikipédia szócikket, hogy legyenek konkrét kérdései.
Amúgy meg nem vagyok bazári majom, hogy egy beszélgetésre képtelen embert szórakoztassak.
Aki azt várná allandoan h en szórakoztassam az nagyon hamar off nalam.
Van aki ha ram ir annyit h szia es mikor visszakoszonok csend es rakerdezve meg kiderup hogy apropoja se volt annak minek irt ram es tolem várná azt hogy en adjak bele a dolgokba az is helybol off. Mert már a nemtudom hanyadik ilyen sracnal nekem már nincs toleranciám sem ebben. Gondolkodas nelkul dobom az ilyeneket akikben nincs tartalom.
Szoval nekem ennyi is elég:
-Szia!
-Szia:)
Es csend...
Na pá pá..az olyan minek ir, ha nincs mit?
Korabban még rákerdeztem mizu hogyhogy irtal. Persze nem tudja csak ugy.
Á helybol off.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!