Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lekoptatnak , nem írnak meg szoktad kérdezni az indokot?
"Meg, és mellébeszélés jön. Ahogy írják: felelősséget kéne vállalni."
Semmilyen felelősséget nem kell vállalni. Semmilyen magyarázattal nem tartozik neked senki, csak mert te úgy döntöttél, hogy bepróbálkozol. Senki nem kért meg rá.
21: Hát nagyon alávaló közegből jöhetsz.
Igenis, az emberek felelősséggel tartoznak egymásért. És ha elkezdtetek egy közös ügyet, akkor igenis vissza kell szólni, hogy mi van, és nem lógva hagyni a partnert. Ez a normális, normális hétköznapi emberek között.
De szerintem még a maffiában is.
"Igenis, az emberek felelősséggel tartoznak egymásért."
Rohadtul nem tartozok felelősséggel valakiért, akivel egyszer randiztam.
25: Még egy idegenért is felelősséggel tartozol, akit elesve látsz a járdán.
Te nagyon egy aljas közegben élsz. És ezért tartod ezt normálisnak, de ez egy aljas jellem.
21 Azért ha valakivel beszélhetsz és mondjuk randizol, az közös akarattal történik. És ha normális stílusban kérdezek valamit azért jó lenne választ kapni rá.
Nemtudom hányas előző válasz volt de : Nem könyörögnék vagy szitkozódnék, eddig sem tettem csak magamban átgondolnám a dolgot ha olyan és hogy hogy tudnék rajta változtatni.
Vagy ha olyan válasz, hogy pl nem tetszett a hajam színe , de nekem ilyennek tetszik így érzem magam jol akkor nyilván nem festetem át csak jó tudni.
Kedves Mindenki!
A felelősség szót én írtam le először. Látom a gyk olyan mint egy rossz rádió. Huszonvalahány bejegyzés alatt rendesen "félrecsúszott" az egész mondanivalóm!
A következőt írtam:
"Az indoklás az felelősséggel jár."
Tehát NEM azt írtam, hogy bárki felelős a másikért! Mindenki azért felelős amit tesz, és ami elhagyja a száját! A sajátját! Volt aki rohadtul félremagyarázta ezt az egészet. A többiek meg ezt folytatják, tisztelet a kivételnek.
Szomorú dolog, hogy mindenki már mindent félremagyaráz, mindenki mindenben csak a rosszat látja. Folyton mindenki védekező állásponton van, mintha állandóan támadni kellene a másikat.
Miért baj 2021-ben ha valaki randizik valakivel, és ha nem jönnek össze a dolgok, csak annyit kér, hogy mondja meg az illető, hogy miért?
Erre elég egy árva mondat, amit megfelelő EQ esetén szofisztikáltan, nem sértő módon el lehetne mondani, vagy üzenetben megírni.
Miért nehéz megtisztelni a másikat, akivel eddig az időt töltöttük, esetleg volt több is annál? Miért jutottak oda az emberek, hogy folyton támadóállásban kell lenni, mindenkit "lehurrogni", vagy lelkileg belerúgni?
Természetesen nem fogom senkinek megmondani, hogy mit csináljon.
Adjon indoklást aki akar, aki meg nem az nem.
Én valahol megértem a kérdezőt! Ő is emberből van. Vannak hibái és jó tulajdonságai is, mint mindenkinek. Megértem, hogy ő csak a miértekre kíváncsi, mert ő is egy ember, neki is vannak érzései!
Most pedig, nyugodtan le lehet pontozni, elvégre mindannyian emberek vagyunk, és vannak érzéseink.
De hogy ha tisztában vagy magaddal, akkor nem kell indok. Mert akkor tudod, mik a jó tulajdonságaid, mik a rosszak, és amin lehet, már változtattál, vagy elfogadtad. Nekem nem tud senki olyat mondani, ami érdekelne. És sokszor ezek szubjektív dolgok.
Pl. nekem nem kéne olyan férfi, akivel mindig menni kell valahova, mert én otthonülős vagyok. Egyik sem jobb, mások vagyunk. De ha neki nincs megfelelő önbizalma, ide fog jönni az oldalra, hogy tényleg sokat csavarog? Mikor őt az teszi boldoggá, és találhatna úgy is megfelelő társat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!