Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szimpla gyári munkásként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpla gyári munkásként van kiút a magány labirintusából?

Figyelt kérdés

2021. nov. 26. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Napi gyári melós kérdés. Nem tudom ti milyen gyárban dolgoztok, de mikor én ott dolgoztam, 1-2 túlórával 300 ezer körül lehetett keresni.
2021. nov. 26. 22:06
 12/13 Redaler2 ***** válasza:
100%
Nem értem miért probléma ha valaki gyári munkás nőkben is van gyári munkás mai világban még egyszerübb is őket meg találni. Bár engem fel tud baszni hogy ilyenek miatt agodik valaki ne ez határoza már meg az életben a pár választást hogy valakinek milyen melója van nem az dönti el hogy lesz e párod hanem az hogy milyen ember vagy.
2021. nov. 29. 03:24
 13/13 anonim ***** válasza:

A nőknek elsősorban nem a pénz kell, hanem a biztonság, hogy otthon minden rendben legyen. Ne legyen gond a csekkel, a leendő gyerekek ne szenvedjenek hiányt, tudjon kikapcsolódni szórakozni. Csak sajnos ehhez pénz kell. Az igények a mások minden nőnél. Vkinek elég ha Tescoba be tud normálisan vásárolni, vkinek a heti egy nyaralás is kevés.

Nem csak a nők miatt, magad miatt is próbálj előrébb jutni. Magad és családodnak dolgozz, ne másoknak.

2021. nov. 30. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!