Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi őgy hogy még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi őgy hogy még nem áll készen egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok, nem voltam még párkapcsolatban. Szerelmes voltam már egyszer, de az elég rosszul sült el, szóval végül nem is lett semmi belőle. Ez volt kb 6 vagy 7 éve. Azóta nyilván voltak lányok akik tetszettek, de komolyabb érzelmeket nem éreztem. Nagyjából 1-2 éve viszont folyamatosan romlik az alaphangulatom, magányosnak érzem magam, és egyre rosszabbodik a már régen meglévő szociális fóbiám is. Úgy érzem hogy egy kapcsolat sokat segítene a közérzetemen, de közben meg gondolkodok a témán, és mindig arra jutok, hogy nem kell senki. Túl régóta vagyok egyedül, annyira megszoktam már, hogy egyszerűen nehezemre esik ismerkedni, udvarolni, és ha esetleg valami csoda folytán össze is jönnék valakivel úgy érzem nem tudnék megfelelően viselkedni, nem tudnám megadni neki azt, amire már egy hasonló korú nő vágyik. Elég nehéz megfogalmazni mit érzek, kicsit olyan mintha a szívem szeretne valakit, az eszem viszont mindig meggyőz, hogy nem kell senki, mert a sok jó mellett amit egy kapcsolat ad, rengeteg a rossz is, amivel meg nincs energiám foglalkozni. Plusz erre még rájön egy nagy adag gátlásosság azzal kapcsolatban, hogy nulla tapasztalatom van ilyen téren, az évek alatt még csak nem is csókolóztam senkivel sem.

Pedig egyébként az önképem tiszta, egy teljesen átlagos kinézetű fiút képzeljetek el, tehát nem vagyok elhízva, ápolt vagyok, viszont mégis tele vagyok gátlásokkal.

2021. nov. 24. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, ugyanezekkel az adottságokkal, annyi különbséggel, hogy én korábban "kezdtem", úgy 18 éves koromban lett először kapcsolatom.

Egyébként ez telejsen normális érzés, nekem is volt ilyen időszakom. Az embernek lélekben is késznek kell lennie, nem elég testben. Kell munka, hobbi, barátok és akkor megjön az életkedv is.

2021. nov. 24. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Én most ismerkedek egy hasonló háttérrel rendelkező sráccal, pár évvel idősebb nálad. Neki sem volt soha senkije, csak tetszett pár lány neki előttem + volt egy nagy szerelme, de a csajszi csak szórakozott vele. Eddig vágyott rá , hogy legyen kapcsolata, de most elbizonytalanodott benne.( legalább is remélem nem bennem, mert többször beszéltem arról vele, hogy ha nem érez kémiát , vonzalmat , nincs benne affinitás az ismerkedésre, akkor hagyjuk békén egymást :D)

Amúgy nincs azzal baj, hogy éppen nem vágysz komoly kapcsolatra. Jelenleg én sem( szakítás után vagyok), de jól elvagyok a fent említett sráccal. Tanítgatom őt arra, hogy hogyan is kell egy lánnyal / nővel bánni .:)

Sok sztereotípia van benne a kapcsolatok terén . Esetleg te megtudod fogalmazni, hogy miért nem szeretnél? Félsz, hogy irányítani fog a párod? Nem tudsz eljárni a haverokkal ? Sok pénzt kell rá költeni ?

2021. nov. 24. 15:08
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 Biztos hogy a szüleim kapcsolata is közrejátszik, mert amióta az eszemet tudom nagyon sokat veszekednek, és ebből adódóan már alapból van eg ykis félelmem, mert én ilyet nem szeretnék.

Akkor ott van az, folyamatos figyelmet igényel, meg egyáltalán a kapcsolatig vezető út (randizás, udvarlás, ismerkedés) is hosszadalmas, és nekem túlságosan fárasztónak tűnik.

2021. nov. 24. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
3# Mintha lenne bármilyen jelentősége... Van benne valami, amit mondasz. Sokan üsszejönnek az első napon és leélnek évtizedeket, valaki meg hónapokig várat meg gürcöl, aztán az első együttlét után kiderül, hogy nem is illenek össze.
2021. nov. 24. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, ezt éreztem talán 21 éves koromig. Utána viszont már éreztem hogy az érettség már meglenne. Most kicsit több vagyok, azóta se volt semmi, mondjuk esélyem sincs.
2021. nov. 26. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzetem,csak lányként😀
2021. nov. 27. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, amúgy ijesztően olyan mintha én írtam volna ezt az egészet, a 23-tól a sose volt csókig, csak lányban. Ha van kedved beszélgetni, én itt leszek. Bármiről, csak ha szeretnéd. Nincs kötelesség, nem kilyukadni akarok valamire, csak úgy látom hogy nagyon egyforma a gondolkodásunk.
2021. nov. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!