Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállóak azért vannak sokan mert sok a csúnya férfi és nő?
A pénz miatt.
Sok nő melózik. Keres 3-400-at. Innentől, belő magának egy pasi szintet, olyan 6-800-as fizuval.
NA AZ MEG NEM JÖN!!!
Mert egy 6-8-at kereső, valamennyire normálisan kinéző srác, már igen széles felhozatalból válogathat, gimis lánytól a MILF-ig, bolti eladótól, a doki-ig.
Sokan azért vannak egyedül, mert egyedül akarnak lenni!
Sok embernek- legyen az nő vagy férfi- rohadtul elege van a "társkeresés útvesztőiből"! Tök mindegy, hogy csúnya vagy nem az illető, de már elege van a "másokhoz való igazodásból"! Minél idősebb annál inkább!
2-es vagyok, a 4-esnek amúgy totál igaza van, az irreális anyagi elvárások is jelentős problémát generálnak ebben.
7 számjegyű keresettel és luxusautóval, luxuslakással kezdtek nekem is megnyílni a lehetőségek, és akkor lettem érdekes a 3/10 kategóriás nőknek, akiknek az utcaseprő jó fogás lenne, amelyik nem veri meg naponta :D
Én inkább azért vagyok egyedül, mert nem hiányzik hogy beköltözzön valaki a házamba. Nem hiányzik hogy mossak, főzzek, takarítsak egy életképtelen buz1ra (a legtöbb ismerősöm pasija, férje ilyen)..
Nem hiányzik az életemből az anyós jelölt se, aki gyűlöl, mert szerelmes a hülye gyerekébe.
Röviden : nem hiányzik a dráma és a csicskulás
Szerintem nincs sok egyedülálló.
Egyébként nem mindenki igényli egyformán a kapcsolatot. Például én sem, pedig volt két kapcsolatom, a második 5 és fél évig tartott, és én szakítottam. Azóta nem hiányzik. Ugyanazt tudnám írni, mint a hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!