Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállóak azért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóak azért vannak sokan mert sok a csúnya férfi és nő?

Figyelt kérdés
Vagy pont a külső nem szempont?

2021. nov. 22. 14:46
1 2 3 4
 1/33 Noren1989 ***** válasza:
82%
Saját példámból kiindulva: nem.
2021. nov. 22. 14:47
 2/33 anonim ***** válasza:
75%
Nem, azért vannak egyedül, mert mindenki halálosan meg van győződve, hogy a két millió hibája ellenére ő bizony speciális kis hópihe, és a kategóriája felett sokkal próbálkozik.
2021. nov. 22. 14:47
 3/33 anonim ***** válasza:
10%
Mindenesetre az emberek egy része biztosan-
2021. nov. 22. 14:50
 4/33 anonim ***** válasza:
23%

A pénz miatt.

Sok nő melózik. Keres 3-400-at. Innentől, belő magának egy pasi szintet, olyan 6-800-as fizuval.

NA AZ MEG NEM JÖN!!!

Mert egy 6-8-at kereső, valamennyire normálisan kinéző srác, már igen széles felhozatalból válogathat, gimis lánytól a MILF-ig, bolti eladótól, a doki-ig.

2021. nov. 22. 15:12
 5/33 anonim ***** válasza:
86%

Sokan azért vannak egyedül, mert egyedül akarnak lenni!

Sok embernek- legyen az nő vagy férfi- rohadtul elege van a "társkeresés útvesztőiből"! Tök mindegy, hogy csúnya vagy nem az illető, de már elege van a "másokhoz való igazodásból"! Minél idősebb annál inkább!

2021. nov. 22. 15:18
 6/33 anonim ***** válasza:
19%

2-es vagyok, a 4-esnek amúgy totál igaza van, az irreális anyagi elvárások is jelentős problémát generálnak ebben.

7 számjegyű keresettel és luxusautóval, luxuslakással kezdtek nekem is megnyílni a lehetőségek, és akkor lettem érdekes a 3/10 kategóriás nőknek, akiknek az utcaseprő jó fogás lenne, amelyik nem veri meg naponta :D

2021. nov. 22. 15:25
 7/33 anonim ***** válasza:
83%

Én inkább azért vagyok egyedül, mert nem hiányzik hogy beköltözzön valaki a házamba. Nem hiányzik hogy mossak, főzzek, takarítsak egy életképtelen buz1ra (a legtöbb ismerősöm pasija, férje ilyen)..

Nem hiányzik az életemből az anyós jelölt se, aki gyűlöl, mert szerelmes a hülye gyerekébe.

Röviden : nem hiányzik a dráma és a csicskulás

2021. nov. 22. 15:46
 8/33 anonim ***** válasza:
Hatranyos helyzetuek is vannak, ok pl nem akarnak csak ugy odamenni.
2021. nov. 22. 16:05
 9/33 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nincs sok egyedülálló.

Egyébként nem mindenki igényli egyformán a kapcsolatot. Például én sem, pedig volt két kapcsolatom, a második 5 és fél évig tartott, és én szakítottam. Azóta nem hiányzik. Ugyanazt tudnám írni, mint a hetes.

2021. nov. 22. 16:23
 10/33 anonim ***** válasza:
48%
Ha én elválnék kizárt lenne hogy utána egy fedél alatt éljek egy nővel! Mindent meg tudok csinálni, már semmi kedvem nem lenne alkalmazkodnom. Talán 70 évesen keresnék valakit akivel közösen gondoskodnánk egymásról. Addig viszont csak szexkapcsolatok vagy prostik.
2021. nov. 22. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!