Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállóak azért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóak azért vannak sokan mert sok a csúnya férfi és nő?

Figyelt kérdés
Vagy pont a külső nem szempont?

2021. nov. 22. 14:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
94%

Nem is értem ezt a kérdést, gondolkodjunk már el egy kicsit. Aki nincs fent társkeresőn, szerinted mennyi lehetősége van új, szintén szingli vele ellentétes nemű embert megismerni?

Elmegyünk reggel dolgozni, este hazaérünk, néha összeülünk a haverokkal vagy csinálunk valami programot. Vagy esetleg elmegyek a kollégáimmal vagy egy barátommal és az ő kollégáival mondjuk egy színházba. Azért ezek elég ritkán vannak, így nem is igazán van lehetőség ismerkedni.

Társkeresőre meg nem mindenki adja a fejét. Én nő vagyok és voltam fent pár napot egyszer társkeresőn. Annyira személytelen az egész, hogy az valami borzasztó. Akaratlanul is külső alapján szanálsz, a valóságban meg nem. Ha valahol megismersz valakit, például egy baráti társaság által, akkor ott teljesen csak barátkozásnak indul az egész. Személyesen látod a megjelenését, azt ahogyan beszél, hogyan viselkedik, külső ellenére is elkezdesz vonzódni az adott emberhez. A társkereső olyan, mintha kb. katalógusból válogatnál, meg egy zsákbamacska. Lehet balra húzok egy tényleg intelligens és jóravaló férfit, de viszont nem írhatok vissza mindenkinek, nem találkozhatok mindenkivel. És volt már olyan párom is, aki a neten úgy nyilvánult meg, mintha kb. egy papucsállatka szintjén állna, a valóságban egy teljesen másik személy volt. Tehát ha a társkeresőn valakivel jól elbeszélgetsz, a valóság lehet egy nagy csalódás, és fordítva is, valakivel beszélgetsz nem szimpi, aztán lehet személyesen meg elvarázsol. De egyszerűen nem adhatta 1000 emberből 1000nek esélyt, valami alapján szűrni kell és ez nem jó. És ha kép alapján vagy az írása alapján nem tetszik, az istenért sem tudod magad rávenni egy randira.

Ez egy elég összetett téma, de szerintem a társkeresők inkább negatív hatással vannak a társadalomra, mintsem pozitív. Ha nem lenne a társkereső, mindenki nyitottabb lenne személyesen és egy tömegközlekedési eszközön is leszólítaná a neki tetsző lányt udvariasan. Vagy többen járnának el különböző programokra, ahol lehet barátkozni és ott nincs zsákbamacska. Viszont az emberek előveszik a telefont, aztán ülnek otthon a lakásban órákig, válogatnak majd a valóságban az is egy sz*r lesz. Semmi értelmet nem látom ennek.

Hozzáteszem nekem volt már alacsony párom, aki ezek mellett elég kövér is volt (170cm 125 kg). Volt már szinte majdnem két méteres párom, akinek 10/10-es teste volt, és volt már vékony párom is.

Teljesen különbözőek voltak külsőre, de a fényképeik alapján egyikkel sem ismerkedtem volna a neten, a valóságban pedig megfogtak. Mind hosszú kapcsolatok voltak a “vékony férfit” kivéve, az csak fél évig tartott.

Végezetül annak, aki nincsen fent ilyen oldalakon nem olyan könnyű olyan emberrel megismerkedni, akivel egyáltalán eljut az első randiig. Szóval nem is értem, hogy mi ezen a meglepő.

2021. nov. 22. 16:40
 12/33 anonim ***** válasza:
91%

Vannak sokan csak a legtöbbről nem tudunk.

Amit #11 írt az azért egyre gyakoribb minél idősebb valaki....

"Elmegyünk reggel dolgozni, este hazaérünk, néha összeülünk a haverokkal vagy csinálunk valami programot. Vagy esetleg elmegyek a kollégáimmal vagy egy barátommal és az ő kollégáival mondjuk egy színházba. Azért ezek elég ritkán vannak, így nem is igazán van lehetőség ismerkedni."

pluszba még az is hozzájön, hogy ez is szinte egyre kevesebb embernek lehetséges, akiknek gyerekük lesz másféle programjuk lesz, nem úgy érnek rá, vagy elköltöznek távolabbra akik nem 1 városban laknak...

Nekem személy szerint 1 normális kollégám van meg 1 régi barátom akikkel havonta 1 elmegyünk valamerre mint a #11-es is kb.

És marad a munkahely - otthon közti ingázás meg a heti vásárlás....és a társkereső nálam szintén halott.

2021. nov. 22. 16:46
 13/33 anonim ***** válasza:
54%
Azért annak sincs sok lehetősége ismerkedni, aki fent van társkeresőn. Legalábbis ha férfi. Ha nő, akkor meg az a baj, hogy túl sok megkeresést kap, amit nehéz szelektálni.
2021. nov. 22. 16:59
 14/33 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem azért, mert majdnem mindenki félbolond, autista vagy idegbeteg retardált. Az sem biztos ha látsz egy párt, azok nem idegbeteg állatok, csak elviselik egymást. Aki egyedül van, nem akar idiótával összejönni. És még nem beszéltem a viselkedészavaros vagy hiperaktív fajtákról.
2021. nov. 22. 17:43
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

Inkább a csúnya helyett úgy fogalmaznék,igénytelen tohonya lusta és!!!! sok a buta ember.

Anyagiakat írjátok. Az emberek 70%ának vagy esze vagy kézügyessége van,akinek mind a kettő az (plasztikai) sebész. Manapság ésszel képességgel a tanulásra) és kézügyességgel (pl jó kőműves) nagyon jól lehet keresni.

2021. nov. 22. 18:21
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, azt tudod, hogy egy kőműves vagy festő munka után kocsmázik. Nem biztos, hogy ilyet akar egy értelmes nő.
2021. nov. 22. 18:32
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
7: Abba bele sem gondolsz, hogy ez visszafelé is működik? Nem csak te kapsz anyóst, hanem ő is és satöbbi.
2021. nov. 22. 18:36
 18/33 anonim ***** válasza:
36%
Hát a kőműves , festő nevében , kikérem ezt magamnak.!!!! De nem tartozom egyik csoportban sem! De a hülyékhez sem!!!! Gondolom az értelmes "NŐNEK" van egy kőművese, és egy festője!!!!
2021. nov. 22. 18:42
 19/33 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik kőműves kocsmázik. Aki hozzánk járt, mindig mondta nem érti jogy lehet azt hogy egyik kézben cigaretta,másikkal dolgozik valaki. Ha massźív alkoholistákra gondolsz...reggel remeg a kezük pia elvonás,nem tud dolgozni,iszik nem lát kiüti a pia nem tud dolgozni..
2021. nov. 22. 18:49
 20/33 anonim ***** válasza:
19: Szerintem van az a szint is amikor "akkor dolgozik jól ha nem remeg a keze ezért iszik". Legalábbis láttam már ilyet. Munkájával semmi gond nem volt, de azért egyenletesen ment a fogyasztása. :)
2021. nov. 22. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!