Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem találok párt a szakmám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok párt a szakmám miatt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kukásként dolgozom. Ismerkedéskor az első kérdések között van hogy "mit dgolgozol?". Ha leírom senki nem ír utána vissza. Mit tegyek? Hazudjak? De az úgyis kiderülne és az még rosszabb.
2021. nov. 25. 12:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19! Persze, nőben is van ilyen. Nem is kevés. Szoktam hallani a haveroktól a félresikerült randikról. :D
2021. nov. 25. 17:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ.
2021. nov. 25. 18:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Női kvótát a kukás szakmába! Én azt mondom.

Mert ez így nem ér, hogy nők vállalati szektor meg óvónő, te meg kuka.

2021. nov. 26. 12:14
 24/24 anonim ***** válasza:

Foglalkozz önismerettel.

Én már 12 éves korom óta azzal foglalkozom, 13 évesen volt először barátnőm.

Sokat ismerkedtem, és tőlem még sose kérdezte senki se, hogy mit dolgozok.

Ha egy pár lépéssel fejlettebb lennél és emiatt fejlettebb emberekkel ismerkednél, nem kérdeznének ilyen lényegtelen baromságokat.

2021. nov. 27. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!