Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem találok párt a szakmám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok párt a szakmám miatt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kukásként dolgozom. Ismerkedéskor az első kérdések között van hogy "mit dgolgozol?". Ha leírom senki nem ír utána vissza. Mit tegyek? Hazudjak? De az úgyis kiderülne és az még rosszabb.
2021. nov. 25. 12:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
13%
Miért nem váltasz melót?
2021. nov. 25. 12:51
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is van kukás haverom. Először is nem keresnek rosszul. Másodszor van párkapcsolata. Mindig is volt, pedig kb 10 éve ez a munkája. Nem akar váltani, mert azt mondja jó a légkör és jó pénzt keres vele.

Mondjuk ő soha nem a neten ismerkedik, így mire kiderül hogy mit dolgozik, már meg is nyerte az ellenkező nemet és az esetek 99%-ában egyik nőt sem érdekli, hogy kukás.

2021. nov. 25. 13:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem teljesen remdben van ez a szakma és hatalmas társadalmi haszna van. Amúgy gyerekkoromban bolondultam a kukásautókért, de a mai napig is menőnek tartom, hogy utazhattok az autó hátulján :D

Őszintén mondom, hogy számomra ez egyáltalán nem lenne hátrány, ha párt keresnék.

2021. nov. 25. 13:22
 14/24 anonim ***** válasza:
*rendben
2021. nov. 25. 13:23
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

"Mit tegyek? "

Nyugodj meg!

Programozóként dolgozom Németországban 10 éve. Előtte Magyarosrszágon aránylag jó pénzért. Dettó ugyanez a helyzetem. Szerezhetsz lakásokat , pénzt. Ismerettségi körből a BKV sofőrség a nyerő. Lepukadt 60-as buszsofőr gyönyörű 30-as nővel. Nem a férfi hajtott rá. Szakmát kellene váltanunk.

2021. nov. 25. 13:30
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mond, hogy köztisztasági szakreferens vagy :)

Nekem egy nagyon jó haverom kukás, és mindig ezt mondja a lányoknak, ha rákérdeznek mi az, akkor viccelődve mondja, hogy javítja az emberek életminőséget és különös gondot fordít a környezet tisztaságára, szóval elrizsázik egy csomó igazságot de köntösben, és mire oda jut, tulajdonképpen kukás, már a tenyeréből esznek a lányok. De ő nem szégyelli, a munkáját és eltudja adni magát.

2021. nov. 25. 13:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van olyan ismerősöm is, aki messze az átlag felett keres. Mégsincs soha nője, pedig még jóképű is. Egyszerűen elviselhetetlen a stílusa. Az alapműveltsége a béka segge alatt, szókincse 0, emellett gyerekesen viselkedik, gyerekes felfogása van, önző és mindig van valami lelki gondja. Persze a nőket hibáztatja, hogy senki nem áll vele szóba...
2021. nov. 25. 13:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a társkeresőn nem írnak vissza, univerzális jellemző.

De vedd magadra!

2021. nov. 25. 14:02
 19/24 anonim ***** válasza:
#17 a holvannakanormálispasik hisztikés nők pontosan igy viselkednek mint akit leirtál és ők sem értik miért nem kellenek senkinek és minden a férfiak hibája..imádom 😆
2021. nov. 25. 14:32
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy lenézik sokan ezt a szakmát. Persze, ha mindenhol kifolyna a szemét, nem vinnék el, egyből mindenki fölhördülne. (bár mondjuk ez a balkán, egy ideig nem zavarna senkit, csak egy idő után)
2021. nov. 25. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!