Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok párt a szakmám miatt! Mit tegyek?
Nekem is van kukás haverom. Először is nem keresnek rosszul. Másodszor van párkapcsolata. Mindig is volt, pedig kb 10 éve ez a munkája. Nem akar váltani, mert azt mondja jó a légkör és jó pénzt keres vele.
Mondjuk ő soha nem a neten ismerkedik, így mire kiderül hogy mit dolgozik, már meg is nyerte az ellenkező nemet és az esetek 99%-ában egyik nőt sem érdekli, hogy kukás.
Nem tudom, szerintem teljesen remdben van ez a szakma és hatalmas társadalmi haszna van. Amúgy gyerekkoromban bolondultam a kukásautókért, de a mai napig is menőnek tartom, hogy utazhattok az autó hátulján :D
Őszintén mondom, hogy számomra ez egyáltalán nem lenne hátrány, ha párt keresnék.
"Mit tegyek? "
Nyugodj meg!
Programozóként dolgozom Németországban 10 éve. Előtte Magyarosrszágon aránylag jó pénzért. Dettó ugyanez a helyzetem. Szerezhetsz lakásokat , pénzt. Ismerettségi körből a BKV sofőrség a nyerő. Lepukadt 60-as buszsofőr gyönyörű 30-as nővel. Nem a férfi hajtott rá. Szakmát kellene váltanunk.
Mond, hogy köztisztasági szakreferens vagy :)
Nekem egy nagyon jó haverom kukás, és mindig ezt mondja a lányoknak, ha rákérdeznek mi az, akkor viccelődve mondja, hogy javítja az emberek életminőséget és különös gondot fordít a környezet tisztaságára, szóval elrizsázik egy csomó igazságot de köntösben, és mire oda jut, tulajdonképpen kukás, már a tenyeréből esznek a lányok. De ő nem szégyelli, a munkáját és eltudja adni magát.
Az, hogy a társkeresőn nem írnak vissza, univerzális jellemző.
De vedd magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!