Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál/nőknél ez miért ilyen logikátlan?
Sok helyen hallottam már, hogy a lányok/nők olyanhoz vonzódnak akinek van önbizalma és látszódik rajta, hogy pár nélkül is boldogul az életben.
Miért van ez? Mi baj azzal akinek nincs önbizalma és egyedül nem boldogul az életben? Akkora baj, hogy ezt a "szikrát" egy lánynak kéne megadnia és nem jön magától?
Egyébként is ha a férfi magától boldogul az életben az azt jelenti, hogy nagyon nincs is szüksége egy lányra. Persze jobb vele, de nélküle is ugyanolyan boldog. Ergó túl sokat nem jelentetek a palinak. Ezt alátámasztja az is, hogy a lányok többsége olyan palival jön össze akik nem foglalkoznak vele és bunkók.
Én 21 éves férfiként például nagyon is kedvelnék egy visszahúzódóbb lányt akinek nincs akkora önbizalma mint akiktől sokszor agyrákot szoktam kapni.
Szóval nem értem, hogy lányoknak ezzel mi a probléma. Talán lusták a gondoskodáshoz?
"mert a női jellem egyik alapja, hogy ..."
Azt te csak hiszed.
"Emellett viszont van egy olyan ösztön is bennem ami a férfiakkal együtt jár"
30 felett ez majd kezd elcsitulni valamelyest. Amugy megint ott tartunk, hogy a nok eseteben, ha abortuszrol/fogamzasgatlasrol van szo, akkor "az en testem, en rendelkezem vele", ha az incelek onkentes kemiai kasztraciojarol, ott mar nincs szabad rendelkezes joga.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!