Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál/nőknél ez miért ilyen logikátlan?
Sok helyen hallottam már, hogy a lányok/nők olyanhoz vonzódnak akinek van önbizalma és látszódik rajta, hogy pár nélkül is boldogul az életben.
Miért van ez? Mi baj azzal akinek nincs önbizalma és egyedül nem boldogul az életben? Akkora baj, hogy ezt a "szikrát" egy lánynak kéne megadnia és nem jön magától?
Egyébként is ha a férfi magától boldogul az életben az azt jelenti, hogy nagyon nincs is szüksége egy lányra. Persze jobb vele, de nélküle is ugyanolyan boldog. Ergó túl sokat nem jelentetek a palinak. Ezt alátámasztja az is, hogy a lányok többsége olyan palival jön össze akik nem foglalkoznak vele és bunkók.
Én 21 éves férfiként például nagyon is kedvelnék egy visszahúzódóbb lányt akinek nincs akkora önbizalma mint akiktől sokszor agyrákot szoktam kapni.
Szóval nem értem, hogy lányoknak ezzel mi a probléma. Talán lusták a gondoskodáshoz?
Igen 21 évesen nagy a bajod!
Egy egészséges párkapcsolatban egyenlő felek vannak, még egy visszahúzódó lány sem fog pátyolgatni. Aki egyedül nem boldog, az párkapcsolatban sem lesz az.
"Egyébként is ha a férfi magától boldogul az életben az azt jelenti, hogy nagyon nincs is szüksége egy lányra." Ezt értelmezni sem tudom, az ember társas lény, jól esik megosztania a gondolatát másokkal, jó esetben ez nem idegen, hanem az, akit szeretsz, a nem magaddal való szex sem elhanyagolható szempont.
13-as Ez megint ködösítés!
Korábbi hozzászólásodban arra hivatkoztál, hogy csalódásaid voltak, amikor kezdeményeztél. Lehet rossz embernél, rosszkor. Leírnál egy tipikus példát? Mi a baj az alakoddal, hány cm vagy, mennyi kg?
A kezdeményezésem még általános iskolában volt. Egyik esetben például megírtam egy lánynak, hogy tetszik és szeretnék vele beszélgetni egyszer. Ezután két hétig én voltam a téma az egész évfolyamban, hogy egyáltalán hogy mertem Őt én csíra megkérdezni. Egy másik sztoriban pedig a lány megfenyegetett, hogy rám küldi a báttyát (itt megjegyezném, hogy még csak nem is én vallottam neki szerelmet hanem egy lány barátjának mondtam el Ő meg tovább adta neki).
Kb 181 centi vagyok és 85 kiló.
Kisugárzása mindenkinek van. Csak mindenkinek más jellegű. Akinek nagyon erős, pozitív kisugárzása van, ezt arra mondjuk, aki ha belép egy terembe pl, minden szempár rászegeződik, anélkül, hogy bármit is tenne, bármit is mondana. A kisugárzás belülről fakad, igazából annyit takar leszűkítve, hogy hogyan reagálnak az adott személy jelenlétére az adott környezetben lévő emberek. Annyit takar, hogy milyen érzelmeket, milyen impulzusokat 'képes' kiváltani egy személy a többi emberből.
Igazság szerint ez egy nagyon bonyolult, összetett fogalom.
De azt még hozzáteszem, hogy nem feltétlenül vált ki ugyanolyan érzéseket minden emberből valakinek a jelenléte. Lehet, hogy az adott ember valakinek nagyon pozitív kisugárzású, míg másnak inkább az öntelt, beképzelt kifejezés ugrik be először.
18-as köszönöm a kifejtést. Szóval ez kb olyan dolog mint az arcom. Valakinek tetszik valakinek meg nem és nem tudok tenni vele semmit.
Amúgy én nem pontoztam eddig senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!