Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál/nőknél ez miért ilyen logikátlan?
Sok helyen hallottam már, hogy a lányok/nők olyanhoz vonzódnak akinek van önbizalma és látszódik rajta, hogy pár nélkül is boldogul az életben.
Miért van ez? Mi baj azzal akinek nincs önbizalma és egyedül nem boldogul az életben? Akkora baj, hogy ezt a "szikrát" egy lánynak kéne megadnia és nem jön magától?
Egyébként is ha a férfi magától boldogul az életben az azt jelenti, hogy nagyon nincs is szüksége egy lányra. Persze jobb vele, de nélküle is ugyanolyan boldog. Ergó túl sokat nem jelentetek a palinak. Ezt alátámasztja az is, hogy a lányok többsége olyan palival jön össze akik nem foglalkoznak vele és bunkók.
Én 21 éves férfiként például nagyon is kedvelnék egy visszahúzódóbb lányt akinek nincs akkora önbizalma mint akiktől sokszor agyrákot szoktam kapni.
Szóval nem értem, hogy lányoknak ezzel mi a probléma. Talán lusták a gondoskodáshoz?
Mert a nők szeretik ha egy pasi talpraesett. Nem szeretnek ők lenni a domináló fél a kapcsolatban.
Netto baromság amit mondasz. Azért mert én boldogulok az életben, és mint egy egész, tudom azt irányítani is, az nem azt jelenti hogy nem szeretnék az életemben egy nőt, akit szerethetek, és kiegészítjük, felerősítjük egymást.
Az hogy vannak toxikus kapcsolatok, egy dolog, nagyon elvagy tévedve azzal kapcsolatban hogy egy jó pasi nem foglalkozik a barátnőjével, és méghozzá bunkó is.
Az 1-es és 3-astól elnézést kérek. Kicsit túlzás volt az a megfogalmazás, hogy "gondoskodás". Olyasmit akartam mondani, hogy nem bánják ha a pali néha szóvá teszi, hogy nincs megelégedve az életével vagy önmagával.
2-es igen ezt értem. Erről beszéltem én is. Ha egy lány olyan fiút keres aki nélküle is boldogul akkor ezek szerint ő nem akar támasza lenne a palinak.
"hogy nem bánják ha a pali néha szóvá teszi, hogy nincs megelégedve az életével vagy önmagával."
Ezt nem bánom. Ha tesz ellenne, dolgozik a javítások aktívan, az szimpatikus dolog, de ha csak nyivákol, panaszkodik és nem cselekszik, az gáz.
Lehet mondjuk az önbizalom fogalmával nem vagyok tisztában.
Tárgyiasan kifejezve nekem annyi a bajom, hogy korábbi esetekből megtanítottak rá, hogy nem szabad kezdeményeznem mert csak rosszul járok. Illetve az alakommal sem feltétlen vagyok megelégedve. Én ezt nevezem önbizalom hiánynak, de lehet, hogy ez valójában semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!