Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál/nőknél ez miért ilyen logikátlan?
Sok helyen hallottam már, hogy a lányok/nők olyanhoz vonzódnak akinek van önbizalma és látszódik rajta, hogy pár nélkül is boldogul az életben.
Miért van ez? Mi baj azzal akinek nincs önbizalma és egyedül nem boldogul az életben? Akkora baj, hogy ezt a "szikrát" egy lánynak kéne megadnia és nem jön magától?
Egyébként is ha a férfi magától boldogul az életben az azt jelenti, hogy nagyon nincs is szüksége egy lányra. Persze jobb vele, de nélküle is ugyanolyan boldog. Ergó túl sokat nem jelentetek a palinak. Ezt alátámasztja az is, hogy a lányok többsége olyan palival jön össze akik nem foglalkoznak vele és bunkók.
Én 21 éves férfiként például nagyon is kedvelnék egy visszahúzódóbb lányt akinek nincs akkora önbizalma mint akiktől sokszor agyrákot szoktam kapni.
Szóval nem értem, hogy lányoknak ezzel mi a probléma. Talán lusták a gondoskodáshoz?
"De nincs olyan ember a világon, aki mindenkinek tetszene.."
Aki ezt tűzi ki célul, annak elment a józan esze. Viszont azt elérheted (nyilván qrva sok külső ÉS belső munkával), hogy az emberek / ellenkező nem tagjai TÖBBSÉGÉNEK tetsszél.
"Meg hát ha már másnak akarok megfelelni, az már rég rossz.."
Itt is az egyensúly a lényeg. Kell, hogy másnak IS akarj megfelelni valamilyen szinten, máskülönben alkalmatlan vagy a társadalomban való életre. A lényeg az arány.
Viszont minél jobb bőrben vagy, és minél jobb az önbizalmad, annál jobban érzed magad a bőrödben. És minél jobban érzed magad a bőrödben, annál inkább vonzod más emberek társaságát, beleértve az ellenkező nem képviselőit is (heteroszexuálisok esetében).
Jó, ilyen megfogalmazásban igazad van! 😄
23-as ezt én is szégyellem de sajnos ebben igazad van. Eredetileg is egy ilyen ragaszkodó fiúnak tartottam magam. De az utóbbi 3 évben csak romlott a helyzet.
Egyrészt 3 éve elköltöztem arról a helyről ahol születésem óta laktam. Minden barátomat hátra hagyva. 3 éve gyakorlatilag egy barátom sincs. Barátnőm nem is volt sosem. Szóval biztos vagyok benne, hogy ez lenne.
Én csak két dologban reménykedem:
Az egyik, hogy a talán jövendőbeli esélyes barátnőm is ugyanilyen lesz vagy ha nem akkor legalább meg fog érteni (egyébként az "egyedül is boldogul az életben" megfogalmazásom alatt, részben, erre a kapcsolati ragaszkodásra gondoltam).
A másik meg amiben reménykedek, hogy ez csak pár hétig vagy max pár hónapig fog tartani.
Sajnos nem tudom, hogy mit tehetnék ez ellen. Nem voltam még ilyen helyzetben, hogy ennyire ragaszkodnék valakihez, de tudom, hogy ez lenne.
25-ös Felejtsd el, amit bármelyikünk írt.
Neked a testnedv csere undi, akkor verd ki egyedül, nincs szükséged nőre, így ez a kérdésed is értelmetlen!
Ez a férfiakra is igaz ám.. Egyik nap még szeret, másik nap meg eldob, mint egy rongyot. 😄
34-es te meg nem érted miről beszélek. A 10-es válaszoló azt írta, hogy szabad akaratból. Én elmondtam, hogyha szabad akaratom lenne akkor mit akarnék. De ez sajnos nem lehetséges.
Önmagam mint saját személyem nem szeretnék barátnőt. Nincs kedvem a hangulatváltozásaihoz, a hisztijeihez meg a kiveréshez sincs kedvem meg semmihez. Amihez kedvem van azok a projektjeim, számítógépes ismeretem bővítése és semmi más. Ez lennék én.
Emellett viszont van egy olyan ösztön is bennem ami a férfiakkal együtt jár. Ez pedig azt mondja, hogy "igen is kell neked egy nő, hogy a napjaidban is jobban érezd magad és valakit szerethessél és megnyugtatóan hozzá tudj bújni esténként."
Ez a harc kb azóta zajlik bennem amióta megtudtam milyenek a lányok.
És szerintem abból, hogy ki írok ilyen kérdéseket szerintem egyértelmű, hogy ki áll nyerésre.
38-as A lányok azzal, hogy nem közeledsz valóban nem vesztenek semmit, neked anyád kell, aki gondoskodik rólad!
Fogalmad sincs, milyenek a lányok, és abban biztos lehetsz, hogy nem azt kapnád, amit vársz.
#4 "Mert a nők szeretik ha egy pasi talpraesett. Nem szeretnek ők lenni a domináló fél a kapcsolatban"
Jo lenne, ha te mint ferfi, nem jelentenel ki valamit az egesz noi nemrol, ráadásul ilyen tudatlanul:D
En szeretek dominans lenni es en is vagyok a dominansabb fel a kapcsolatunkban, igen, uristen no letemre ezt megmerem tenni:D
Ahogy valószínűleg meg tobb millio masik no is, nojj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!