Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidják annyira a kétségbeesett fiatal férfiakat, amikor tényleg nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy a '70-es, '80-as években a maihoz képest milyen könnyű volt. Szerintem nehézzé teszi, hogy egyre több az önellátó, önálló nő, és fluidak a szerepek. Amikor még csak a férfiak voltak férfiak, akkor könnyű volt férfinak lenni, a nők nem törtek férfibabérokra. Most meg a férfiak olyanokkal versenyeznek, akiknek ugyanolyan ambícióik vannak, mint nekik, és ehhez mérten igényesek. Így tényleg nehéz. Ezt miért nem lehet kimondani?
2021. nov. 24. 00:52
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
95%
Jaj mekkora red flag az egész kérdés, ahogy van. A világ legszánibb siráma a "ma már nincsenek rászorulva a nők a férfiakra, hogy imponáljak így nekik brühü" - ha kizárólag rászorult embereknél tudsz jani lenni, az ordas nagy szegénységi bizonyítvány. Ezer bajom van a mai társadalmi folyamatokkal és túlkapásokkal, de az, hogy végre TÉNYLEG nincsenek ráutalva anyagilag és társadalmilag a nők egy kapcsolatra, az egyszerűen jó. Mindenkinek. Ha emiatt kiesel a versenyből, nem a verseny volt túl nehéz.
2021. nov. 26. 12:50
 42/44 anonim ***** válasza:
37%
Egyébként mindig nő az ingerküszöb. 200 éve még elég volt elmondanod egy szép verset és a tiéd volt a lány szíve. Ma már képenröhögnek egy szerelmes verssel. De azért, mert akkoriban kiváltságos volt, ha egyáltalán tudtál olvasni és volt olyan agyad, hogy megjegyezzen 4 versszakot. Ma már ez kevés, nem "nagy teljesítmény".
2021. nov. 26. 17:43
 43/44 A kérdező kommentje:

Kicsit elszabadultak itt az indulatok, amit sajnálok, mert nem ez volt a kérdés célja.

Hogy a nők nincsenek ma már ráutalva a férfiakra, az tényleg egy jó dolog, mert így szabadabban választhatnak, követhetik a vágyaikat és nincsenek kitéve visszaéléseknek. De ugyanakkor tény, hogy ezzel megnehezül a férfiak dolga, mert a férfiak ab ovo rá vannak utalva a nőkre, mindig. Ugyanis a férfiak erősebben vonzódnak a nőkhöz, jobban alá vannak rendelve a vágyaiknak, mint a nők - ugye a természet szempontjából a férfi fogyóeszköz, a nő pedig a kincs, amiért a férfiaknak küzdeniük kell. Szóval ha a kiszolgáltatottságról beszélünk, akkor úgy teljes a kép, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a férfi alapból ki van szolgáltatva a nőknek. Nőknek nagyon ritka, hogy ne legyen gyerekük, ha csak kifejezetten nem akarják. Férfiaknál nem ritka.

Ezért a férfiaknak folyamatosan újra kell definiálniuk magukat, hogy megfeleljenek a nőknek (a nőknek erre nem lesz szükségük, mert a "biológiai adu" eleve úgyis náluk van, és mindig is náluk lesz). Ezért van létjogosultsága szerintem ennek a kérdésnek.

Beszélgettem több intelligens nővel is, akik egyetértettek abban vele, hogy átlagos férfi és átlagos nő esetében ma a férfinak nehezebb.

A másik, amiről akartam írni: nem is az a nehéz, hogy találjon valakit maga mellé az ember, ha csak párt akar. Az a nehéz, hogy olyat találjon, akivel összepasszolnak, és akivel érdemes leélni az életét. Szerintem ez a pokoli nehéz.

2021. nov. 26. 21:18
 44/44 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jó összegzés Kérdező, a válaszok nagy része meg kuka! Undorítóak.
2021. dec. 16. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!