Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják annyira a kétségbeesett fiatal férfiakat, amikor tényleg nehéz az ismerkedés?
Nyomhatjátok a sódert itt napestig és még tovább is, de azért ti is láthatnátok sok-sok dolgot amit nem akartok és ezért soha nem is fogtok látni
Ha valaki jól néz ki férfiként - csődtömeg vagy sem - annak van nője, ha valaki női szemmel sz.rul néz ki annak - csődtömeg vagy csak azzá lesz - sosem lesz egy valahogy ki is néző nője.
Hiába jöttök itt a gyűlölködő köpködő f.szságaitokkal, mert nem csak ti szoktatok körülnézni utcán. Utolsó ingyenélő buta férfi akinek rendes nője van, és rondább visszafogott férfi akinek senkije nincs, egy rakás ilyen. Ezt nem tudjátok kimagyarázni
22#
Szerinted az "utca" csak idegeneket jelent itt?
🤦
"Hiába jöttök itt a gyűlölködő köpködő f.szságaitokkal, mert nem csak ti szoktatok körülnézni utcán. Utolsó ingyenélő buta férfi akinek rendes nője van, és rondább visszafogott férfi akinek senkije nincs, egy rakás ilyen."
Nekem tiszta az idegen és az ismerős, erre reagáltam. Nekem ebből a szövegkörnyezetből nem az jön le, hogy ő ismeri ezeket az embereket, hisz akkor nem az utcán nézelődne, hanem ismerősök közt.
"Ha valaki jól néz ki férfiként - csődtömeg vagy sem - annak van nője, ha valaki női szemmel sz.rul néz ki annak - csődtömeg vagy csak azzá lesz - sosem lesz egy valahogy ki is néző nője."
Szóval csúnya férfiként nagyobb esélyed lesz egy csúnya nőnél. Sokkoló felfedezés, tényleg. Sose gondoltam volna, hogy olyan külsővel, ami a másik nem szélesebb rétege számára vonzó, könnyebben lehet ismerkedni, mint olyannal, ami taszító. Ja, de egyébként nyilván pusztuljon meg az összes nő, hogy számukra vonzó férfit akarnak. Hiszen vonzó pár csak a férfiaknak jár. Ch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!