Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidják annyira a kétségbeesett fiatal férfiakat, amikor tényleg nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy a '70-es, '80-as években a maihoz képest milyen könnyű volt. Szerintem nehézzé teszi, hogy egyre több az önellátó, önálló nő, és fluidak a szerepek. Amikor még csak a férfiak voltak férfiak, akkor könnyű volt férfinak lenni, a nők nem törtek férfibabérokra. Most meg a férfiak olyanokkal versenyeznek, akiknek ugyanolyan ambícióik vannak, mint nekik, és ehhez mérten igényesek. Így tényleg nehéz. Ezt miért nem lehet kimondani?
2021. nov. 24. 00:52
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
7%

Nyomhatjátok a sódert itt napestig és még tovább is, de azért ti is láthatnátok sok-sok dolgot amit nem akartok és ezért soha nem is fogtok látni

Ha valaki jól néz ki férfiként - csődtömeg vagy sem - annak van nője, ha valaki női szemmel sz.rul néz ki annak - csődtömeg vagy csak azzá lesz - sosem lesz egy valahogy ki is néző nője.

Hiába jöttök itt a gyűlölködő köpködő f.szságaitokkal, mert nem csak ti szoktatok körülnézni utcán. Utolsó ingyenélő buta férfi akinek rendes nője van, és rondább visszafogott férfi akinek senkije nincs, egy rakás ilyen. Ezt nem tudjátok kimagyarázni

2021. nov. 24. 10:21
 22/44 anonim ***** válasza:
79%
Ha az utcán látok valakit, honnan tudom, hogy buta és ingyenélő?
2021. nov. 24. 10:30
 23/44 anonim ***** válasza:
0%

22#

Szerinted az "utca" csak idegeneket jelent itt?

🤦

2021. nov. 24. 10:35
 24/44 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem igen. Van az utca, és vannak ismerősök.
2021. nov. 24. 10:40
 25/44 anonim ***** válasza:
54%
24 Akiket ismersz az utcán, azt ismerősnek nevezik.Tehát akkor az ismerőseid közt figyeltél.Ha az utca emberét figyeled, akkor idegent nézel.
2021. nov. 24. 11:27
 26/44 anonim ***** válasza:
72%

"Hiába jöttök itt a gyűlölködő köpködő f.szságaitokkal, mert nem csak ti szoktatok körülnézni utcán. Utolsó ingyenélő buta férfi akinek rendes nője van, és rondább visszafogott férfi akinek senkije nincs, egy rakás ilyen."

Nekem tiszta az idegen és az ismerős, erre reagáltam. Nekem ebből a szövegkörnyezetből nem az jön le, hogy ő ismeri ezeket az embereket, hisz akkor nem az utcán nézelődne, hanem ismerősök közt.

2021. nov. 24. 11:32
 27/44 anonim ***** válasza:
53%
26 Így van, én is ezt gondolom.
2021. nov. 24. 11:35
 28/44 anonim ***** válasza:
53%
26 Ja, és bocsánat, de a #21-nek akartam írni, csak elrontottam.
2021. nov. 24. 11:36
 29/44 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor akadjatok fel ezen a dolgon, de igazatok már nem lesz
2021. nov. 24. 11:56
 30/44 anonim ***** válasza:
64%

"Ha valaki jól néz ki férfiként - csődtömeg vagy sem - annak van nője, ha valaki női szemmel sz.rul néz ki annak - csődtömeg vagy csak azzá lesz - sosem lesz egy valahogy ki is néző nője."

Szóval csúnya férfiként nagyobb esélyed lesz egy csúnya nőnél. Sokkoló felfedezés, tényleg. Sose gondoltam volna, hogy olyan külsővel, ami a másik nem szélesebb rétege számára vonzó, könnyebben lehet ismerkedni, mint olyannal, ami taszító. Ja, de egyébként nyilván pusztuljon meg az összes nő, hogy számukra vonzó férfit akarnak. Hiszen vonzó pár csak a férfiaknak jár. Ch.

2021. nov. 24. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!