Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidják annyira a kétségbeesett fiatal férfiakat, amikor tényleg nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy a '70-es, '80-as években a maihoz képest milyen könnyű volt. Szerintem nehézzé teszi, hogy egyre több az önellátó, önálló nő, és fluidak a szerepek. Amikor még csak a férfiak voltak férfiak, akkor könnyű volt férfinak lenni, a nők nem törtek férfibabérokra. Most meg a férfiak olyanokkal versenyeznek, akiknek ugyanolyan ambícióik vannak, mint nekik, és ehhez mérten igényesek. Így tényleg nehéz. Ezt miért nem lehet kimondani?
2021. nov. 24. 00:52
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
74%

"Hát akkor akadjatok fel ezen a dolgon, de igazatok már nem lesz"

Mert kiderült, hogy ismeretleneket nézegetsz az utcán, és fejre elképzeled, ki milyen ember? Jól van, pubi.

2021. nov. 24. 12:59
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

30#

Azért mert neked nőként esetleg nem jön össze a felső 20%, már ne én legyek a hibás aki kizárólag a felső 80% közül válogatok jó?

2021. nov. 24. 13:12
 33/44 anonim ***** válasza:
93%
#32 veled ellentétben én senkit nem hibáztattam, nincs is miért. Ha a kettős mérce nem egyértelmű számodra a saját kijelentésedben, akkor sajnálom, borzalmas lehet. Ha egyetlen nőnek sem kellesz, hidd el, nem bennük van a hiba. Bár aki a légből vett inceles 20-80 felosztással jön, annak hiába magyaráz bárki bármit. Vajon... lehettél volna valaha értelmes, hasznos része a társadalomnak, vagy már a fogantatásod pillanatában rosszul kötődtek be a neuronok az agyadban? Hm...
2021. nov. 24. 13:54
 34/44 anonim ***** válasza:
0%
Inkább nem volt internet. Volt a 3 évfolyam a gimiben, meg esetleg a szomszéd falu azt' csá. Nem az volt, hogy Gizikének 40 udvarlója van. Havonta.
2021. nov. 24. 20:29
 35/44 anonim ***** válasza:
59%
#34 Most már a zinternet a hibás? :D Soha nem álltok le az újabb és újabb bűnbakok és kifogások legyártásával?
2021. nov. 24. 23:31
 36/44 anonim ***** válasza:

34

És ki miatt lesz Gizikének 40 udvarlója? Hát a férfi társaid miatt..szóval rajtuk kérd ezt számon, ha lehet.. ;)

2021. nov. 24. 23:39
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

33#

Baszki pont ugyanabban a trágya helyzetben tengődsz, és neked van képed gyalázni a másikat?

Az a problémád hogy ismerem a szelektálási szokásaitokat, ami nemre jellemző, és máris elhordasz mindenféle hulladéknak, azért ez kicsit erős. Saját magadat gyalázod le ezzel a hozzáállással, mert te is tudod hogy egy fikarcnyit sem vagy több itt bármelyik incelnél, akármelyiknél.

Csak annyi a különbség hogy ezzel a hozzáállással te viszont teljesen meg is érdemled a helyzetetedet, velünk ellentétben

2021. nov. 24. 23:43
 38/44 anonim ***** válasza:
91%

"Most meg a férfiak olyanokkal versenyeznek, akiknek ugyanolyan ambícióik vannak, mint nekik, és ehhez mérten igényesek. Így tényleg nehéz"

Most értünk el a nullára. Végre egyenrangú társként kell ismerkednetek a nőkkel. Hadd tartsam már nevetségesnek, ha ez nektek máris nehezített pálya, hogy nem alárendelt embereket kell összeszedni... Aki problémaként fogalmazza meg, hogy "egyre több az önellátó, önálló nő", és nem win-winként, az egyszerűen tényleg kevés az egészhez.

2021. nov. 25. 13:42
 39/44 anonim ***** válasza:
35: Felfogni is sikerült, amit írtam, vagy csak a "zinternetig" jutott az agyad? Lepontozás az megy, jujjdejó, örülhetsz neki :) Senki nem kifogásokat keres, csak leírja a tényeket. Tudod ha azt írom, 100 éve nem volt ennyi kocsi az utakon, az nem kifogás arra, hogy ma nincs kocsim. De attól még tény. (például)
2021. nov. 25. 17:38
 40/44 anonim ***** válasza:
#37 milyen problémám? Milyen helyzetem? 6 éve kapcsolatban vagyok egy számomra tökéletesen megfelelő párral, februárban házasodunk. De végülis igazad van, megérdemlem a helyzetemet. Nincs miért vitatkoznom ezen állításoddal.
2021. nov. 25. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!