Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent egy lapra kell feltennem, ti mit tennétek? Tudtok adni tanácsokat?
Szerintem is menj oda hozzá kövi alkalommal, hogy szívesen megismernéd jobban, igyatok meg egy vmit. Vagy menjetek el sétálni karácsonyi vásárba, az tök romcsi.
Szerintem próbáld meg. Ne szerelemet vallj, csak hívd el randira, arra valószínűleg igent mond
Nyilvan nem azert mosolyog rad, mert nem tetszel neki. :D
Hivd el!
Hát pedig muszáj lesz tenned valamit.
Szedd össze minden bátorságod és tényleg vagy neten keresd fel de én mindenképpen azt ajánlom hogy menj oda hozzá.
Mondjuk azt nem írtad hogy beszéltetek-e már valaha , szoktatok-e beszélgetni vagy legalább köszönni és szerintem azért ettől is függ.
De ha nem próbálod meg sokkal jobban bánni fogod.
Közös témátok is biztos lenne:)
Mibe szerettel te bele?
Ne legyunk mar hulyek..
Latsz valakit, akit megitelsz a kulseje alapjan.
A legrosszabb, az, hogy ezt meg tetezni akarod is azzal, hogy odakullogsz, s bevallod neki, hogy szerelemes vagy bele.
Mennyi romantikus hulyeseget neztel? Hihetlen, hogy az embereknek milyen tevkepzeteik vannak, az ismerkedessel kapcsolatban, s igen teljese mertekben igazad van keso, az elso vagy masodik heten mikor lattad, kellett volna odamenni. Kinezni egy olyan pillanatot amikor egyedul van, s elkezdeni vele beszelgetni.
Most, szinte tuti, hogy halara van az egesz itelve.
Menj, oda, s mond amit gondolsz, s lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!