Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Velemenyetekre vagyok kivancsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velemenyetekre vagyok kivancsi, valamint tanacsokat szeretnek! Baratommal mar tobb mint fel eve vagyunk egyutt, nagyon szeret?

Figyelt kérdés
mikor a telojat nezegettem (tudta nelkul) talaltam benne olyan üzenetet hogy irt egy csajra, hogy o kell neki. Megmrgegy masik erdekes dolgot. A volt baratnojenek, hogy o szexelni akar vele. Mit tegyek? Csak szimplan szakitsam meg vele a kapcsolatot? Vagy kerdezzem mrg miert tette ha engem szeret? En szeretem, nem akarom elvesziteni, de ezt nem tudom elfogadni?

2015. márc. 3. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Én kíváncsiságból megkérdezném. Meg hogy tudja, hogy kiderültek a kis dolgai.

De nyilván nem szeret. Ezek után ne hidd el, hiába próbálja valahogy kimagyarázni.

Ha már fél év után ennyire un, akkor ennek semmi értelme.

2015. márc. 3. 10:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Igaz nem illik a párunk telóját nézegetni, de mint kiderült

nem egy hűséges típus.Ezek szerint annyira nem szerethet.

Az én értékrendem szerint ez már a megcsalás határát súrolja.

Személy szerint nem kéne társnak.

2015. márc. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!