Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzott férfitöbblet és az egyre súlyosbodó gazdasági helyzet miatt van ennyi magányos férfi, akik jobb híján Incel mozgalmakba tömörülnek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 14:52
31/36 anonim válasza:
#15 hány fokon kell sütni és hány percig?
32/36 anonim válasza:
180 fokon 40 perc. Jó étvágyat <3
33/36 anonim válasza:
15, Jézusom, én pont ezt ebédeltem tegnap szóról szóra :D
34/36 Dzsoki válasza:
Olvasom,nem értem.Egy magányos férfi,még inkább szabad,vagyis,akár hetente mehet örömlányhoz.Amennyiben,jól értem,akkor az incel,aki nem szexel.Vagyis,impotens.Mi a kérdés?
35/36 anonim válasza:
Szerintem szar a recept, engem imádjatok.
36/36 anonim válasza:
Elkészítettem és nagyon bejött!
Annyit módosítottam rajta, hogy az egészet tepsisre csináltam meg, tehát a husit is belerétegeztem a köretbe.
Köszi a receptet, ilyen jöhet még a kövi hülye kérdés alá!
Ezer puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!