Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik rosszul az alábbi helyzet ennyire ???
Volt egy közel 4 éves kapcsolatom.Ebből a 4 éves sztoriból született egy kislányom.A kislány miatt alapvetőleg meg kell tartanom azt az alapvető kommunikációt az anyával.
A probléma az én volt ex nőmmel kezdődik!Tehát valami módon ott van az az érzés maga férfi szemmel miszerint,alkalmanként igen is rá startolok az exemre,aki nagyon sokszor vissza utasít engem,nem akar tőlem semmit szex terén.Aztán másnap ő keres fel engem, de akkor is csak húzza az agyam!(Ki rívóan öltözködik,figyelem felkeltően viselkedik,mintha azt akarná hogy vonza az érdeklődésem egyben a tekintetem)Ez a helyzet elvezetett addig engem hogy lassan kezdem érezni hogy mint ha csak az az egy nő lenne a földön.Szinte szégyenlem mennyire kívánom őt néha.Bosszant de inkább csalódást okoz hogy már nem tekint rám úgy mint férfira!De inkább úgy fogalmaznám meg, olyan mintha nem is férfiből lennék!Sőt,bosszant a tény hogy nem tudok ujjat mutatni semmi téren sem számára!Nem kellek neki és ez számomra csalódást okoz!Tisztában vagyok vele hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve!De én nem is kapcsolatot szeretnék tőle!
Mindig a fejemhez vágja hogy nem, ő bizony már nem szeret nem akar tőlem semmit! Teljes mértékben csalódást okoz!Rombolja a férfiasságom !A kérdésem,hogyan lehetnék a szemében újra férfi ? (Ha ő már nem kíván,és persze tisztában van vele hogy más sokkal sokkal többet nyújt mint én magam!)
Hogyan érhetném el a viselkedésemmel hogy újra kívánjon engem ???
És persze ő akarjon velem le feküdni ???
Még is hogyan a lehető legrövidebb idő alatt ? ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!