Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném picit féltékennyé a barátnőmet anélkül, hogy rosszul süljön el a dolog, és később esetleg ne vágja a fejemhez?
Mondjuk nem csinálnék amúgy semmi "olyasmit", de benne ébredjen fel a gyanú.
Olyan helyzet állt elő, hogy úgy tűnik, ez tudna kicsit pozitív irányba mozdítani a dolgokon.
Nem tudom, de van olyan helyzet, amikor a féltékenységi jelenetek jobbá tesznek egy kapcsolatot? Nehezen hiszem. Van más megoldás is rá. Nyílt, őszinte kommunikáció nem megoldható?
Nem kioktatni szeretnélek, csak tudom, hogy nem jó úton jársz.
Rosszul fog elsulni, kesobb a fejedhez vagja, ezek utan meg van kerdesed?
Szerintem sem jo a kategoria. Epeszu (felnott) ember ilyen h.lyeseget nem talal ki.
Teljesen jogos, amiket írtok, elismerem. Lehet, kicsit rosszul is közelítettem meg magát a kérdést is.
Régebb volt, hogy kicsit úgymond lankadt a figyelmem iránta, és akarva-akaratlanul kellemetlen helyzetek alakultak ki és eléggé sikerült neki felkeltenie az érdeklődésemet, és igen komolyan kezdtem dolgozni az ügyön, de míg csak beszéltünk róla, nem esett le nekem a helyzet komolysága.
Igazából nem féltékennyé akarom tenni, persze, felnőtt párkapcsolatokról beszélünk... csak most én kerültem olyan helyzetbe, hogy valahogy hasonlóan hatást kéne gyakoroljak rá, hogy nem olyan egyértelmű, hogy én mindig kéznél vagyok, hogy kicsit vegye észre magát, mert a nyílt kommunikáció eddig nem járt sikerrel ilyen téren, mert vannak dolgok, hogy hiába mondod, amíg valami nem kattan a fejben, addig úgysem esik le, úgysem áll át az agy, hogy most mi is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!