Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzott férfitöbblet és az egyre súlyosbodó gazdasági helyzet miatt van ennyi magányos férfi, akik jobb híján Incel mozgalmakba tömörülnek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 14:52
21/36 anonim válasza:
Mi a fac az a "férfitöbblet"?! Elmagyarázná valaki?
22/36 anonim válasza:
21. Azt hiszik hogy azért nincs nőjük mert több férfi van mint nő és nem jőn ki a matek.
pl 100 férfira jut 90 nő.
Persze eleve ott kezdődik hogy a nők sincsenek mind párkapcsolatban tehát lenne nekik még igy is lehetősség.
23/36 anonim válasza:
#22 Na de ez nincs így, messze nincs ennyivel több férfi, mint nő.
24/36 anonim válasza:
24 Én értem de a kérdező meg a haverja ezt tolják itt minden nap csodálom hogy te még nem láttad.
25/36 anonim válasza:
szerintem a matek úgy lenne logikusabb ha van pl 10 férfi típus akik kelendőek és 100 férfiból csak 10 néz ki úgy és te pont nem vagy benne ,akkor hiába van tele csajjal az adott hely vagy környezet te nem férsz a képbe...
26/36 anonim válasza:
25. Érdekes én azt látom hogy egy csomó bunkó, csoró, és ronda pasinak is van párja.
Ez esetleg úgy álja meg a helyét hogy van egy bizonyos típus akit a nők kerülnek, ez mondjuk igaz a nőgyűlölőket tényleg kerülik a nők.
27/36 anonim válasza:
26. De nem hangoztatják a valóságban .
28/36 anonim válasza:
27. miféle valóságról van szó?
29/36 anonim válasza:
#15 ❤️❤️❤️❤️
Én is a napokban kerestem receptet, de most már tudom mi lesz holnap az ebéd!
Imádlak! 😚
30/36 anonim válasza:
#27: Nem kell hangoztatni. Ellenszélben is kilométerekről érezni, hogy baj van a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!