Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes incelek miért próbálnak egy olyan témában (nők, kapcsolatok) jártasnak látszani, amiben saját definíciójuk alapján sincs a világon tapasztalatuk, sikerélményük?
Tudom, hogy a negatív tapasztalat is egyfajta tapasztalat.
Ez olyan, mintha én nekiálltam volna a B kategóriás jogosítványnak de nem sikerült, mert balfasz voltam ráadásul a 2 év is letelt és nem álltam neki újra. Gyakorlatilag már vezettem, ültem volán mögött csak nem sikerült megszerezni a jogosítványt.
És ezek fényében próbálnám az észt osztani az autó vezetésről olyan embereknek, akik sikerrel letették a jogsit.
Mert ahhoz, hogy hogyan kell autót vezetni nem tudnék bármi hasznosat mondani a témával kapcsolatban.
Az incelek pedig önkénytelen cölibátus-ban élnek, tehát nincs sikerélményük párkapcsolat és nők terén.
Mármint olyan téren biztos nem, hogy hogyan kell meghódítani egy nőt, hogyan kell elérni hogy az a bizonyos nő akár hónapokig, évekig velem maradjon.
A kérdéssel nem provokálni akarok, csak nem értem a helyzetet. :)
(Félreértés ne essék, van jogsim. Csak példaként hoztam fel az előbbit).
11#
Az elcseszés is tapasztalat
És nem csak ő képes elcseszni, mert ez két felen múló dolog
12, akkor írjon arról, mit szokott elrontani, csak hát ugye azt egyik se tudja. Ezért jön a külső, farok, pénz, magasság, akármi, ami nem rajta múlik.
Közben meg másoknak sikerül az ő adottságaival is, sikerül alacsonyan, kis farokkal, csórón, stb.
De ez megint egy meddő vita, úgyhogy kiszálltam.
"az incel azért incel, mert a nők elcseszik, és nem fekhetnek le az incelekkel"
Pontosan
Ha egy nő pl. egyszer is bunkón viselkedik vagy k.rvásan, akkor elcseszte, és utána csinálhat akármit, nem fekhet le velem. Értsd: Nem részesülhet a nektárból ami én vagyok!
6: tévedsz barátom, tegnap én fogalmaztam meg egy kommentet pontosan ezekkel a szavakkal, ez viszont most nem az én kérdésem...
Persze attól még baromságokkal válaszolsz itt is, ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!