Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes incelek miért próbálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes incelek miért próbálnak egy olyan témában (nők, kapcsolatok) jártasnak látszani, amiben saját definíciójuk alapján sincs a világon tapasztalatuk, sikerélményük?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a negatív tapasztalat is egyfajta tapasztalat.

Ez olyan, mintha én nekiálltam volna a B kategóriás jogosítványnak de nem sikerült, mert balfasz voltam ráadásul a 2 év is letelt és nem álltam neki újra. Gyakorlatilag már vezettem, ültem volán mögött csak nem sikerült megszerezni a jogosítványt.

És ezek fényében próbálnám az észt osztani az autó vezetésről olyan embereknek, akik sikerrel letették a jogsit.

Mert ahhoz, hogy hogyan kell autót vezetni nem tudnék bármi hasznosat mondani a témával kapcsolatban.

Az incelek pedig önkénytelen cölibátus-ban élnek, tehát nincs sikerélményük párkapcsolat és nők terén.

Mármint olyan téren biztos nem, hogy hogyan kell meghódítani egy nőt, hogyan kell elérni hogy az a bizonyos nő akár hónapokig, évekig velem maradjon.

A kérdéssel nem provokálni akarok, csak nem értem a helyzetet. :)

(Félreértés ne essék, van jogsim. Csak példaként hoztam fel az előbbit).

2021. nov. 20. 13:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem jut el az első szexig, akkor nincs tapasztalata abban, hogyan lehet eljutni az első szexig. Legfeljebb abban van, hogy, hogy lehet elcseszni. Elvégre eljutni nem sikerül.
2021. nov. 20. 16:20
 12/18 anonim ***** válasza:
37%

11#

Az elcseszés is tapasztalat

És nem csak ő képes elcseszni, mert ez két felen múló dolog

2021. nov. 20. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
#12 ez a legjobb amit eddig itt olvastam😂😂😂😂 az incel azért incel, mert a nők elcseszik, és nem fekhetnek le az incelekkel 😂😂
2021. nov. 20. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

12, akkor írjon arról, mit szokott elrontani, csak hát ugye azt egyik se tudja. Ezért jön a külső, farok, pénz, magasság, akármi, ami nem rajta múlik.

Közben meg másoknak sikerül az ő adottságaival is, sikerül alacsonyan, kis farokkal, csórón, stb.

De ez megint egy meddő vita, úgyhogy kiszálltam.

2021. nov. 20. 16:35
 15/18 anonim ***** válasza:
35%

"az incel azért incel, mert a nők elcseszik, és nem fekhetnek le az incelekkel"

Pontosan

Ha egy nő pl. egyszer is bunkón viselkedik vagy k.rvásan, akkor elcseszte, és utána csinálhat akármit, nem fekhet le velem. Értsd: Nem részesülhet a nektárból ami én vagyok!

2021. nov. 20. 16:41
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

6: tévedsz barátom, tegnap én fogalmaztam meg egy kommentet pontosan ezekkel a szavakkal, ez viszont most nem az én kérdésem...

Persze attól még baromságokkal válaszolsz itt is, ott is.

2021. nov. 20. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Tudod Kérdező, az hogy valaki nem kelt vonzalmat a nőkben, az nem jelenti azt, hogy egyben semmit nem is tud róluk.
2021. nov. 22. 17:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát a velük való párkapcsolatról, házasságról és gyerekvállalásról biza nem sokat.
2021. nov. 22. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!