Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek,ha megvisel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,ha megvisel, hogy nem jön össze valami,amiben elkezdtem hinni?

Figyelt kérdés

25 es 27 evesek vagyunk.

Volt egy srac, akivel 3x talalkoztam. Az elso talalkozo jol sikerult habar nem tisztaztuk, hogy ki mit szeretne, encsak annyit tisztaztam,hogy szexkapcsolatot biztosan nem. Tehat en ismerkedem baratkozom,es akar lehet is valami,ami majd kialakul, viszont ez zavaros volt.

O sem tisztazta, de ugy tunt, hogy o egy komolyabb srac,aki nem csak szexre hajt.

A masodik talalkozo elottnem is keresett tobb napon at, de belementem. Ott a talalkozo vegen felmentunk a lakasara,es az igerete ellenere kozeledett. El is jottem, mert mondtam,nekem ez igy kenyelmetlen. Utana nem irt megint vagy kb 5 napig egy szot sem...es utana pedig azt irta,hogy mi ujsag, mintha semmi nem tortent volna. En kozoltem vele,hogy jobb,ha hagyjuk ezt,mert nem egy dolgot keresunk,es elkoszontem. Ezutan o megkerdezte,hogy kaphatna e meg egy eselyt, de nem indokolt semmit, hogy o komolyban gondolkodik,vagy barmi...csak azzal magyarazta,hogy erzesei tamadtak felem es emiatt kozeledett,mert kedvesnek es vonzonak tart.

Gondoltam, egy talalkozot meger. Jol is indult a talalkozo, setaltunk,beszelgettunk...majd elhivott a lakasara filmezni este. Mivel irasban elotte o maga mondta,hogy nem lesz semmifele kozedes, igy en bizalmat szavaztak neki, es eloben is elotte mondta,hogya 2.talalkozo utan mar nem tortenne ez igy.

Viszont ezen a 3.talalkozon is kozeledett,amikor hazamentunk hozza filmezni. Tudom,hogy ez igy elso hallomasra naivnak is tunik,hogy mit is gondoltam mi lesz majd. Annak is tartom magam, mert meg csalodasok utan is kepes vagyok uj eselyt adni es bizalmat szavazni. Olyat is mondott, hogy nemlesz olyan srac,aki majd varni fog honapokat,mondjuk 6 honapot,hogy legyenek erzelmek es utana legyen csak kozelseg,mert minden srac azt akarja. Mertmondtam neki ismet, hogy nekem ahhoz tobb ido kell,hogy valakivel osszefekudjek....bizalom es valamifele erzelem.

Nem tortent kozelseg,visszautasitottam, majd reggel hazamentem.

Azota sem irtsemmit, gondoltam is,hogy nem fog. Megirtam neki, hogy megint csak realizaltuk, hogy nem ugyanazt keressuk,es hogy kedvelem,de ennek igy nincs ertelme. Es minden jot kivantam. Erre mosolygos smiley t kuldott,hogy mar megint...es irta,hogy o is minden jot kivan nekem.

Ez nekem rosszul esik,mert habar ketszer is csalodast okozott...en elkezdtem megkedvelni....es olyan rossz erzes ezzel szembesulni,hogy csak manipulalt...

Hogy nem mondta ki nyiltan,hogy o csak szexet keres,hanem inkabbmondta,hogy neki erzelmei tamadtak....

Termeszetesen nem hittem el,hogy erzelmei tamadtak, de abba beleeltem magam,hogy megkedvelt..es en is ot...esolyan rossz ez az erzes,hogy ez csak erre ment ki, es hogy ha most nem irtamvolna,akkor lehet az egesz hetet vegigvartam voona,hogy ugyan majd ir e....kozben meg nem is erdeklem egyaltalan

2021. nov. 14. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem csodálom ha megvisel mert közben megkedvelted. Az érthető, hogy először bizalmat szavaztál és felmentél hozzá de miután megbeszéltétek a tolakodását nem kellett volna újra felmenni hozzá.

Majd lesz olyan aki figyel rád :)

2021. nov. 14. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de annyira ugy beszelt, hogy ez nem fog ujra megtortenni. En tenyleg elhittem neki...ez naivitas lehet, de egyszeruen hiszek az oszintesegben es ez visszajara sul el...
2021. nov. 15. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy úgy beszélt, mert azt akarta, hogy felmenj hozzá.

Meg kellett volna próbálni, hogy nemet mondasz, a randi végén elmész haza. Utánna keresett-e volna.

A mai világban kell egy kis egészséges bizalmatlanság.

1. Válaszoló voltam.

2021. nov. 15. 09:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom...es igazad is van... Valoban ezt kellett volna. Ez azert tortent,mert megkedveltem es szivesen toltottem voln vele meg idot,hiszen egy het telt el a ket talalkozo kozott.

De mar nem is lenyeges ez az egesz vele, mert nevetve irta,hogy mar megint elkoszontem tole ,es o is elkoszont.

Rossz ez,hogy megkedveltem,es csak erre akart hasznalni

2021. nov. 15. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit, örülök ha segíthettem.

Nézd a jó oldalát, már ha lehet. Szerintem jobban jártál hogy még az elején kiderült. Az még rosszabb lett volna ha akkor történnek komolyabb dolgok is és utána jössz rá hogy csak arra kellettél.

Gondolj bele az milyen rossz érzés lett volna.

Megint én voltam :)

(az 1-es)

2021. nov. 16. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!