Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vonzó számotokra, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó számotokra, ha egy nő izmos, figyelmet fordít az alakjára?

Figyelt kérdés
3 évvel ezelőttig átlagos alkatom volt, nem voltam kövér, de egyáltalán nem tetszett az, amit a tükörben láttam. Szégyelltem,hogy ilyen a formám, nincs rajtam semmi izom, egyáltalán nem tartottam magam kívánatosnak. Szexelni is csak sötétben szerettem. Elhatároztam, hogy változtatok, azóta naponta edzek, figyelek arra, hogy mit eszem, végre elértem azt a formát, amire büszke vagyok, így felszabadultabb vagyok a férfiakkal való ismerkedésben is. Azt tapasztalom,hogy mégis vannak olyanok, akiknek ez már nem tetszik,pedig szerintem sokkal esztétikusabb vagyok, mint korábban, másrészt rengeteg munkám van benne. Kerestem a neten képeket, ehhez hasonlít leginkább az alakom (melleimet leszámítva, azokat tavaly év elején megcsináltattam): [link]
2021. nov. 10. 12:51
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Mint női külső nekem taszító, a bele fektetett horror munka, cucc, idő, energia viszont dícséretes, de szerintem aki ezt csinálja magával, az megszállott. Nálam azok kapnak koronát, akik úgy érnek el eredményt, hogy azt amit csinálnak szívből gyűlölik! :) Na az a valami. Szeretetből csinálni valamit az kikapcsolódás, hobbi.

Az ilyen szintű testmódosítással meg az a baj, hogy ha csak egy percre is abbahagyja, nem tartja be a szükséges táplálkozási előírásokat, nem szed még mellé 50 féle kiegészítőt, nem tartja be a napirendi pontokat, ha 10 perccel kevesebbet alszik, vagy 1dl vizzel kevesebbet/többet iszik meg, borul a rendszer. Nem tudom hogy megéri-e, nekik biztosan. Én sosem voltam jó a magamutogatásban, nem voltak ilyen jellegű ambícióim. Mert igazság szerint ez az izom csak mutogatási célokat szolgál, nem mennek vele az arénába harcolni.

2021. dec. 1. 19:17
 42/43 anonim ***** válasza:
A #2 -es válaszban linkelt forma valóban sokkal vonzóbb férfi szemmel.
2021. dec. 2. 18:23
 43/43 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy sokan a válaszaikat a férfiakra általános érvényűnek tekinti, pedig teljesen szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Mindegy, a lényeg, hogy úgy látszik, kb minden ötödik embernek tetszik, ha egy nő ilyen izmos is akár. Szerintem őrülten jól nézhetsz ki, a mi véleményünk ne változtasson meg semmilyen irányba, ha élvezed csinálni.
2022. ápr. 15. 08:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!