Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó számotokra, ha egy nő izmos, figyelmet fordít az alakjára?
Figyelt kérdés
3 évvel ezelőttig átlagos alkatom volt, nem voltam kövér, de egyáltalán nem tetszett az, amit a tükörben láttam. Szégyelltem,hogy ilyen a formám, nincs rajtam semmi izom, egyáltalán nem tartottam magam kívánatosnak. Szexelni is csak sötétben szerettem. Elhatároztam, hogy változtatok, azóta naponta edzek, figyelek arra, hogy mit eszem, végre elértem azt a formát, amire büszke vagyok, így felszabadultabb vagyok a férfiakkal való ismerkedésben is. Azt tapasztalom,hogy mégis vannak olyanok, akiknek ez már nem tetszik,pedig szerintem sokkal esztétikusabb vagyok, mint korábban, másrészt rengeteg munkám van benne. Kerestem a neten képeket, ehhez hasonlít leginkább az alakom (melleimet leszámítva, azokat tavaly év elején megcsináltattam): [link] 2021. nov. 10. 12:51
31/43 anonim válasza:
Lehet pærod, Béres Alexandrának is van férje. Keress egy tőled nagyobb darab testépítőt és ketten együtt jól fogtok kinézni.
32/43 anonim válasza:
Gondolom személyi edző ilyen testfelépítéssel.
33/43 A kérdező kommentje:
Nem, egészségügyi asszisztens vagyok. Az edzőképzést a közeljövőben tervezem elkezdeni.
2021. nov. 10. 18:48
34/43 anonim válasza:
A linkelt nő már nem tűnik natural fizikumnak egyáltalán. Bár nyilván sokat csal a kép, de nehezen hinném (így 15 év edzésmúlttal), hogy nem cuccol.
35/43 anonim válasza:
Nekem pontosana női idealom vagy ezzel az alakkal, izomzattal! Ez az őszinte véleményem, és gratulálok az edzésbe fektetett munkadhoz, hozzáállásodhoz, kitartásodhoz!
Szívesen csatlakoznék Hozzád edzéseide , életmódodban, mindennapjaidban!
F
36/43 anonim válasza:
Nem kell neki csavarlazito, meg WD-40 :)
37F incel
37/43 anonim válasza:
nekem tetszik a testalkat, de csak ha az arca nem durván pasis.
38/43 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. Az ilyen konditermi képek csalókák is, ha nem durrantja épp be az izmait, hanem otthon vár engem, az én pólómban, egy bögre teával a kezében, akkor az maga a csoda :D
39/43 anonim válasza:
A képen egy hosszú hajú fiú van?
40/43 anonim válasza:
Szerintem eszméletlen jó ez a női forma! 💪😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!