Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó számotokra, ha egy nő izmos, figyelmet fordít az alakjára?
Figyelt kérdés
3 évvel ezelőttig átlagos alkatom volt, nem voltam kövér, de egyáltalán nem tetszett az, amit a tükörben láttam. Szégyelltem,hogy ilyen a formám, nincs rajtam semmi izom, egyáltalán nem tartottam magam kívánatosnak. Szexelni is csak sötétben szerettem. Elhatároztam, hogy változtatok, azóta naponta edzek, figyelek arra, hogy mit eszem, végre elértem azt a formát, amire büszke vagyok, így felszabadultabb vagyok a férfiakkal való ismerkedésben is. Azt tapasztalom,hogy mégis vannak olyanok, akiknek ez már nem tetszik,pedig szerintem sokkal esztétikusabb vagyok, mint korábban, másrészt rengeteg munkám van benne. Kerestem a neten képeket, ehhez hasonlít leginkább az alakom (melleimet leszámítva, azokat tavaly év elején megcsináltattam): [link] 2021. nov. 10. 12:51
11/43 A kérdező kommentje:
Nem küldök senkinek képet, többen írtatok már emiatt üzenetet. Ismeretlen emberek vagytok, ki tudja hogyan élnétek vissza vele, csak az ismerőseim láthatnak rólam képeket, közösségi oldalamon is csak a profilképem nyilvános.
2021. nov. 10. 13:27
14/43 A kérdező kommentje:
Heteroszexuális nő vagyok, mindig heteroszexuális férfiakkal ismerkedem. Nem gondoom azt, hogy ne lennék nőies, általában szoknyát hordok, magassarkút, sminkelem magam (edzésre nem).
2021. nov. 10. 13:41
15/43 anonim válasza:
Igen, szép, nekem tetszik a kép is. Egy szub.
16/43 anonim válasza:
Ha ennyire le is vagy szálkásítva, az sok pasinak valóban "sok" lesz. Felmenne rád egy kis víz, minimális zsír, kb fogalmuk se lenne róla, hogy izmos vagy, csak annyit látnának, hogy formás nő vagy, kerek popóval, lapos hassal.
Egyébként üdv az edzős nők világában, ha szálkás vagy, akkor túl izmos, ha ugyanannyi izmod van, de nem látszanak a tapadások, akkor formás :D Hozzá nem értő ember kb így gondolkodik, és a legtöbben azok. De nincs ezzel gond, lazíts a diétán, és kész.
17/43 anonim válasza:
Ha erre az alakra még hízik is, egy tank lesz, nem szép formás..
A kevés izomra többet hízottakat hívják formásnak.
18/43 anonim válasza:
Szívesen nyalnék egy ilyen izompuncit.
19/43 anonim válasza:
Túltoltad , ez már számomra sem nőies.
Olyan szögletes idomaid vannak mint egy ffniak
20/43 anonim válasza:
Ez számomra túlmegy a "figyel az alakjára" kategórián , inkább már megszállottság / mánia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!