Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó számotokra, ha egy nő izmos, figyelmet fordít az alakjára?
Figyelt kérdés
3 évvel ezelőttig átlagos alkatom volt, nem voltam kövér, de egyáltalán nem tetszett az, amit a tükörben láttam. Szégyelltem,hogy ilyen a formám, nincs rajtam semmi izom, egyáltalán nem tartottam magam kívánatosnak. Szexelni is csak sötétben szerettem. Elhatároztam, hogy változtatok, azóta naponta edzek, figyelek arra, hogy mit eszem, végre elértem azt a formát, amire büszke vagyok, így felszabadultabb vagyok a férfiakkal való ismerkedésben is. Azt tapasztalom,hogy mégis vannak olyanok, akiknek ez már nem tetszik,pedig szerintem sokkal esztétikusabb vagyok, mint korábban, másrészt rengeteg munkám van benne. Kerestem a neten képeket, ehhez hasonlít leginkább az alakom (melleimet leszámítva, azokat tavaly év elején megcsináltattam): [link] 2021. nov. 10. 12:51
1/43 anonim válasza:
Ez már hapsinak is elmenne bőven. Engem emiatt pl már taszítana.
2/43 anonim válasza:
ez nagyon sok a legtobb ferfinak, tul izmos es mar elveszette a noies jelleget. mondjuk egy ilyen alak sokkal vonzobb: izmos, de meg nem tul izmos, noies marad.
ezen felul valoszinuleg az is taszito a pasiknak, hogy ennyire ra vagy gorcsolve a temara, ennyire az izmok megszallottja vagy. az pedig testkep zavarra utal, hogy atlag, normal alakkal csak soetetben mertel szexelni.
3/43 anonim válasza:
Úristen ez gusztustalan. Nehezen tudom elképzelni hogy ez vonzó legyen valakinek ha csak nem hasonló stílusú szteroidhuszár.
Egyáltalán nem vonzó. 👎
5/43 anonim válasza:
Biztos van akinek tetszeni fog, de ez már régen nem nőies, szerintem.
6/43 anonim válasza:
A gyúróteremben biztos találsz hapsit akinek tetszik. Nekem sok.
7/43 A kérdező kommentje:
Napi 12-13 órát dolgozom, mellette mindennap főzök magamra, illetve 1-1,5 órát edzek. Nincs sok szabadidőm, sem alvásra való időm. Mégis minden perce megtérül a befektetett munkámnak. Nincs olyan elvárásom a férfival szemben, hogy feltétlen izmos legyen, a nagyon sovány, a nagyon kövér taszít, de ha már átlagos alkata van, akkor nekem bőven megfelel, nem ez az elsődleges. Az elvárásaimat magammal szemben támasztom, nem másokkal.
2021. nov. 10. 13:13
8/43 anonim válasza:
Privátban nem küldenél egy képet a saját testedről. Kíváncsi lettem. Ne haragudj.
9/43 anonim válasza:
Bambergben az Agosteába jártam a covid előtt. Volt ott egy ilyesmi nő, pólóban, shortban hogy jól látszanak az izmai. A réti kutya nem közeledett felé.
10/43 anonim válasza:
Sub pasiknak bejön, ezt itt olvastam még régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!