Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felhívni magamra a figyelmét ennek a nőnek?
Figyelt kérdés
Adott egy 24 éves lány. Szőke, kék szemű, elbűvölő szépség. Először Tinderen láttam, én jobbra húztam, de match nem lett. Utána rátaláltam Instagramon is. 1800 követője van, így nem az a tipikus instamodell lány. Írjak neki? Vagy hogyan kezdjek bele? Ha esetleg írnék, mit és hogyan? :)
27F
2021. nov. 9. 16:05
1/10 anonim válasza:
Már el lettél utasítva Tinderen, úgyhogy engedd el. Nem változik attól semmi, hogy most Instán írnál neki.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem is biztos, hogy egyáltalán látott Tinderen…
2021. nov. 9. 16:36
4/10 anonim válasza:
Próbát megér. Akkor talán egyértelműbb lesz a számodra hogy nem jössz be neki.
5/10 A kérdező kommentje:
De mit írjak neki?
2021. nov. 9. 17:03
6/10 anonim válasza:
De látott, ha aktívan használja a Tinder-t. Ha meg nem használja aktívan, akkor nyilván random rairogatasra sem kíváncsi, és a társkersést sem veszi olyan komolyan, hogy érdemes legyen vele foglalkozni.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor ebbe a storyba felesleges energiát pazarolni…
2021. nov. 9. 18:12
8/10 anonim válasza:
Ha valakibe "beleesel" Tinderen és 24 órán belül nincs match, akkor már minimális az esély. 3 nap után pedig 0%...
De ha ilyen Insta-csaj a kiszemelt, akkor még a match se jelentene semmit, mert lehet, hogy csak követőket gyűjt és egy betűt sem fog visszaírni.
9/10 anonim válasza:
Írhatsz neki, próba-szerencse... Csak ne lovald bele magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!