Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány. Hogyan tudnám magamra felhívni a figyelmét?
"de úgy látom, teljesen hűvös velem és nem érdeklem őt. Adjam fel vagy van valami módja, hogy felkeltsem az érdeklődését?"
Szerintem itt nincs kérdés. Nem vagy vonzó férfi a szemében és nem akar tőled semmit. Ha elkezdesz udvarolni neki, azzal úgy sikerül felhívni magadra a figyelmét, hogy hülyét csinálsz magadból. Lépj tovább! Tűrhető külsővel, zárkózott természettel párosítva lehet sose lesz barátnőd. Ha vonzó lenne a személyiséged és jó a humorod az ellensúlyozná a tűrhető külsődet. Sajnálom.
Kedves utolsó hozzászóló!
"Lehet, sohase lesz barátnőd." Ez jó kis bíztatás, köszi.
Nem azt mondom, hogy egy jelentéktelen alak vagyok, akiben semmi vonzó nem lehetne, még humorom is van a magam módján, csak nem vagyok a társaság középpontja, ennyi.
A tűrhető külsőt pedig nem úgy értettem, ahogy te, hanem pozitívan, vagyis hogy nem vagyok ronda, csak nem vagyok narcisztikus csodálója a külső megjelenésemnek. Ennyi.
"És sok olyan eset van, hogy a csaj elsőre szinte semmit nem mutat ki, sőt ellenáll, aztán mégis enged."
A romantikus filmekben. De tudod mit, csináld a magad módján, aztán ha sikerült az udvarlásoddal annyira felidegesítened a lányt, hogy már durván lekoptasson, akkor írhatod a következő kérdést a témában ahol várod majd a segítséget tőlünk.
Amit előttem írta, akár jó is lehet. De ezzel korántsem teljes a kép. Ugyanis sok nő van, aki értékeli a kitartást. Díjazza a férfias céltudatosságot és a küzdeni tudást.
És itt még mindig nincs vége. Fénykoromban egyszer egy nagyon bejövős csajt akartam felszedni. Nem volt egy szépség, de volt valami benne, ami nagyon megfogott. A lényeg, hogy sehogy sem tudtam elhitetni vele, hogy én és csakis én kellek neki. Aztán egyszer eljött a megyeszékhelyre bulizni, és ott meglátott, hogy együttesben játszom. Na, onnantól alig tudtam levakarni magamról, pedig akkor már a hátam közepére sem kívántam. Szóval néha csak az kell, hogy valamiben különleges legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!