Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel a lány figyelmét magamra?
A történet úgy kezdődött, hogy megtetszett a lány. Megtudtam a facebook alapján róla pár dolgot, hogy mivel foglakozik, hol lakik, hová szokott szórakozni járni stb. Nem tudom, hogy hogyan, mi módon közeledjek felé, próbálkozzak beszélgetéssel, mert félek, félek a visszautasítástól. Nagyon teszik lehet, hogy nem élném túl azt a lelki fájdalmat ha visszautasítana.
Ha isten őrizz visszautasít, akkor próbálkozzam még párszor vagy hagyjam?
Félek ha a tudtára adom, hogy nem barátkozni akarok vele hanem többet párkapcsolatot szeretnék vele akkor bezárkózik, elzárja magát előlem és zsákutca lesz, ezt elég fájdalmasan érintene.
Én 29F ő 21L.
B@_szki 29 éves vagy! Miért problémázol úgy, mint egy 17 éves? Ezzel a mentalitással ne akarj párkapcsolatot! Nőj fel, és viselkedj az életkorodnak megfelelően, aztán akarj nőt magad mellé!
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!