Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány milyen esetben vívja ki egy fiú szeretetét/figyelmét?
Arra gondolok, hogy én mióta ismerem, nem nagyon adtam sok mindent, de mégis olyanokat mond és tesz amikor egy légtérben vagyunk(ritka az ilyen), hogy egyértelműnek veszem, hogy tetszem neki. Végülis sose mondta hogy nem tetszek neki..de úgy érzem hogy nem kell neki kapcsolat még.
Át szokott ölelni, meg puszilni(akár sok aprót egymás után), figyelmesen hallgat ha beszélek, mosolyog, megérint, intim szférán belül szokott hozzám beszélni, akarja hogy érezzem a bőre illatát.
Azt akarom mondani, hogy én nem adtam neki okot rá hogy szeressen, de mégis ilyeneket tesz, miért?
milyen fiú jelent nekem valami?
én vagyok a fiú...amúgy ha csak elírtad, akkor azt mondom, hogy nekem minden vágyam megszerezni lányt. (Nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy komolyan csinálja amiket tesz, meg hogy tetszek neki)
nem várom el azt, hogy máshoz hozzá se szóljon mivel nem vagyunk együtt.
Szoktam látni nyilván más fiúkkal beszélgetni. Más cselekedet nem hajt végre az általam felsoroltak közül...
"Más cselekedet nem hajt végre az általam felsoroltak közül..."
Vele is ilyen faramucin beszélsz, vagy csak minket részeltetsz ilyen szerencsében.
Amúgy meg tetszel neki, és akar tőled valamit. Ne szúrd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!