Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom befogadni masok szeretetet?
Tud valaki tanacsot adnim
Olyan erzesem van mintha lepattanna rolam. Nem tudom elfogadni ha szeretne engem valaki, eddigi tapasztalatok alapjan kb csak azt erzem ha mar tenyleg ugy veszem eszre, hogy igazan szeret es elfogad egy lany. Eddig kb 2 ilyen volt de nem fejlodott beloluk semmi komoly.
A tapasztalataim alapjan bejovok ugy altalaban a csajoknak, meg a nagymamam szerint is jokepu vagyok. (csak vicc:D)
De nehezen engedem magamhoz kozel a tobbieket, nem nagyon erzem magam szerethetonek. Pedig vagyok ra.
Igazabol ugy fogom fel, hogy eloszor meg kell tanulom magamat szeretni aztan be tudom majd engedni a kulvilagbol is.
De megis...
Jar valaki hasonlo cipoben vagy tud valami okosat mondani?
21vagyok ha ez hozzatesz valamit.
Thx
Jo.
Koszi a valaszokat
Én is hasonlóan érzek, mint te, teljes mértékben meg tudlak érteni.
Rám is igaz, hogy nehezen engedek közel magamhoz másokat, úgy igazából senkihez sem tudok kötődni, ragaszkodni. Természetes dolog, hogy vágsz a szeretetre, ez alapvető emberi tulajdonság. Szerintem a múltadban érdemes keresned az okokat, hogy ez miért alakult így a te esetedben. Én is így tettem, és megtaláltam a saját életemben a probléma forrását. Javaslom ezt neked is, viszont ez egy hosszú folyamat lesz, de kellő kitartással meghozhatja gyümölcsét.
Végül is megválaszoltad a kérdésedet saját magadnak, mert valóban először magaddal kell megbékélned, elfogadnod önmagad.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!