Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felhívni a párom figyelmét magamra?
#2 csak egy nagymamám van, hozzá pedig a jelenlegi koronás viszonyok miatt nem szeretnék menni, nehogy miattam legyen valami baja, de ha is mennék 1-2 hétre, a gépem mindenképp magammal kellene vigyem a munka miatt, telefonról pedig nem tudnám megoldani, vagyis fél nap után jönne utánam... ha nem is miattam, de a gép miatt tuti.
#5 tudom hogy csak viccből írtad, de még nyugodtabb is lennék ha ez lenne :D csak én igenis szeretek a megjelenésemre és a formámra időt szánni...
Akkor lehet, hogy te lennél rosszul.... :D
Gondolj bele, ott préselődik a bréje egész nap a székben szinte fel sem áll , alig lélegzik, nem biztos, hogy szívesen fogdosnád , bekapni meg főleg nem (mondjuk most vírus idején nem is ajánlott a szopás)
# 7
Lehet körül kéne metélni, hogy ne menjen a fitymája alá a vírus.
55%os elolvastad egyáltalán miről szól a kérdés?
Kérdező igazából ez egy megszoksz vagy megszöksz helyzet.
Ha szerencséd van meg tudod értetni a pároddal miért rossz amit csinál és akkor talán csökkenti a kockulásra szánt időt. Vagy rendes szemellenzős függő és akkor nincs mit tenni. Ha így van ki kell várni a covid hiszti végét és dobbantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!