Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akivel csak szexkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel csak szexkapcsolatban vagytok, van a részetekről együttalvás? Amikor nemet mondtam a fiúnak, besértődött rám.

Figyelt kérdés
Tudom kényes téma. Szex utáni kis összebújást, csókolást, beszélgetést nem utasítom vissza, viszont most volt olyan fiú aki többször kérdezte szex után, hogy ott alszom-e nála mert ő szeretné. Vagy ő akart nálam. De már megmondtam neki az elején, hogy sajnos nem szeretnék, mert idővel így többet fogok érezni, ő meg mindig kijelentette nekem, hogy nem akar kapcsolatot. Elkezdett bunkózni, meg behisztizett, hogy akkor csak üresen dugni fog velem és ennyi.

2021. nov. 9. 12:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Az, hogy szerinted ürítésre használni egy másik emberi lényt az a szexkapcsolat kategória, nem az én problémám. NEKEM ezt jelentette. Neked meg ToiToi szinten van. Intelligencia. Tudod, néha hasznos (lenne). Pl. amikor magad alacsonyítod le ilyen szintű kapcsolatokra. Meg lehet és kell is húzni egy minimumot és szerintem amit te leírsz, az nem szexkapcsolat. Nem gondolkodunk egyformán, ez az egy pont, amiben egyetértünk.
2021. nov. 9. 13:22
 12/21 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Meghúztad a határaidat, amiket ő nyilvánvalóan nem tisztel. Elmondtad az elején érthetően, nem is értem, minek próbálkozik.
2021. nov. 9. 13:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szexkapcsolatot beszéltünk meg egy nővel, aztán elkövettem azt a hibát, hogy a szex után mellém bújt. Este írt, hogy nem tudja tovább csak szexként csinálni, csak párkapcsolatban.

Szóval nem fér bele, mert akkor vége a nő részéről, mert többet fog érezni.

2021. nov. 9. 13:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

#11 "Nem gondolkodunk egyformán"

A Kérdezőnek ez az elképzelése, ezt akarja. Az elején el is mondta a srácnak, hogy nála az ottalvás nem fér bele (összebújás, beszélgetés meg igen)

A srác meg kapcsolatot nem akar, és ezért sem alszik ott a Kérdező. Win-Win.

Nna, a továbbiakban a csávó döntése volt, hogy belemegy-e ebbe, vagy sem. Belement.

Innentől fogva semmi joga nincs bunkózni meg hisztizni.

2021. nov. 9. 13:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#11 Örülök, hogy látatlanban képes vagy ledegradálni az érzelmi intelligencia szintemet két hozzászólás alapján. Valóban intelligens dolog.

Azzal alacsonyítom le magam, vagy a partnerem, hogy amikor testiségre vágyok, de kapcsolatra nem, keresek valakit aki szintén erre vágyik?

Micsoda lealacsonyítása az emberi jellemnek, hogy "egymást használjuk", élvezzük a szex örömeit és utána nem állunk neki megbeszélni a napunkat egy gyors reggeli mellett, hanem tusolunk és megyünk akár dolgozni.

Én elfogadtam a te álláspontod, még ha nem is értek vele egyet, te viszont sértegetsz.

Ha havonta 4-5X találkoztok, az lebontva több, mint heti 1 alkalom. Ebben benne van egy vacsora, a szex, az együtt alvás és a másnapi reggeli. Feltételezve, hogy nem rögtön aludni mentek még valószínűleg beszélgettek is.

Ha szerinted ez nem meríti ki laza, kötöttségek nélküli kapcsolat fogalmát, hát legyen. Sokan távkapcsolatban nincsenek ennyit együtt.

De ha ettől megnyugszol és helyreáll a világ rendje, több mint 2 éve házas vagyok, rég nem volt részem szexkapcsolatban. De ugye véleményem attól még lehet.

Légy kedves önreflexiót végezni és elfogadni azt a tényt, hogy minden embernek más az értékrendje. Amíg a két fél ugyanazt akarja és élvezi annak minden előnyét, nem lesz sem mocskos, sem gusztustalan az a szexkapcsolat, ami konkrétan a szexről szól.

2021. nov. 9. 13:44
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
szexkapcsolat hülyeség, mindig szerelmes lesz az egyik fél...
2021. nov. 9. 13:59
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Az hogy az egyik fél többet akar, szerelmes lesz, stb... Nem azon múlik, hogy együtt alszanak, vagy nem.
2021. nov. 9. 14:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázni kell az elején szerintem.

Szex kapcsolatból előbb utóbb több lesz. Nem feltétlenül lesz szerelem, de többet fog egymás iránt érezni a két ember mint előtte.

Együtt alvás meg olyan hogy ha az egyik félnek nem szimpatikus akkor ezt tisztázni kell. Hisztizni meg besértődni meg felesleges.

Ettől nem lesz több se kevesebb már, ez ugyan olyan testi vágy.

Bár ha este jöttök össze egy filmnézésre aztán szex is lesz én már nem küldeném el vagy mennék el ha csak nem így lett megbeszélve.

Mondjuk én nem tudom nekem csak a haverom mondta hogy ilyen ez :D

2021. nov. 9. 14:14
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
Egyik 19, másik egy híján 20.
2021. nov. 9. 14:54
 20/21 anonim ***** válasza:
39%

nalunk mindig volt egyuttalvas, akarkivel voltam ilyen jellegu kapcsolatban. sot, neha kozos filemezes, fozes, egyuttkajalas, iszogatas stb, valakinek meg a haverjaival is talalkoztam.

en a magam reszerol nem attol fogok beleszeretni valakibe, hogy esetleg egyutt alszunk. nekem az fura, hogy szex utan felhuzza a sliccet es hazamegy/en megyek haza. hiaba, hogy csak szex, szerinteem az egyuttalvas hozzatartozik.

ha nekes nem fer bele,

1. keress olyat, aki szinten nem akar egyuttaludni

2. hagyd a fenebe a szexkapcsolatokat, ha egy egyuttalvastol beleszeretsz a masikba

2021. nov. 9. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!