Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mennyi idő alatt döntitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi idő alatt döntitek el, hogy szexkapcsolat vagy párkapcsolat lesz egy adott férfivel?

Figyelt kérdés
Mi az a pont, ami után már eldől mi lehet ebből és mennyire számít a férfi szándéka? Ha ő mondjuk csak szexkapcsolatot keres és a nő párkapcsolatot, akkor is érdemes belekezdeni vagy nem?

2021. nov. 8. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

ha o csak szexkapcsolatot keres, en meg hatarozottan parkapcsolatot, akkor nem megyek bele a dologba eleve, mert kesobb problmeas lesz es eselyes, hogy rosszul jovok ki belole.

van, hogy az ember eleve szexkapcsolatot keres, akkor igy is all hozza. van, hogy bizonytalan vagy komolyat keresne, de olyanokba fut bele, akik komolyra alkalmatlanok, viszont jol kijonnek egymassal, akkor meg lehet belole szexkapcsolat. de annak meg vannak szamlalva a napjai, hetei, csak addig tart, amig nem jon olyan, aki jo komolyra is.

2021. nov. 8. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem keresek szexkapcsolatot, szóval egyszerű.
2021. nov. 8. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első randin eldől, mit szeretnénk az adott illetőtől.

Nyilván ha jobban rápörgünk a kapcsolat témára, reménykedünk, hogy majd a szex összekovácsolja lelkeinket... Aztán százból egyszer járunk szerencsével. Viszont akkor nagyon! :-)))

2021. nov. 8. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én soha nem agyaltam-elemeztem kitől mit várok és mi lesz.

Jó vele ? Akkor minél többször szeretném a "jót", nem így kéne lennie ?

2021. nov. 9. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!