Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akivel csak szexkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel csak szexkapcsolatban vagytok, van a részetekről együttalvás? Amikor nemet mondtam a fiúnak, besértődött rám.

Figyelt kérdés
Tudom kényes téma. Szex utáni kis összebújást, csókolást, beszélgetést nem utasítom vissza, viszont most volt olyan fiú aki többször kérdezte szex után, hogy ott alszom-e nála mert ő szeretné. Vagy ő akart nálam. De már megmondtam neki az elején, hogy sajnos nem szeretnék, mert idővel így többet fogok érezni, ő meg mindig kijelentette nekem, hogy nem akar kapcsolatot. Elkezdett bunkózni, meg behisztizett, hogy akkor csak üresen dugni fog velem és ennyi.

2021. nov. 9. 12:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Én belementem , aztán megnyílt én is felé. Aztán elkezdtem többet érezni, erre kidobott. Pedig ő erőltette rám. Nem értem az ilyen embereket. Én azóta kijelentem, hogy még a bújást is mellőzzük…
2021. nov. 9. 12:35
 2/21 anonim ***** válasza:
75%

Van aki jól tudja kezelni, annak belefér, van aki nem.

Nálam működött gond nélkül, a jó szexhez minimum szimpátia kell, nem akartunk többet, párkapcsolatot, de ott alvás simán belefért.

2021. nov. 9. 12:39
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó, amikor előre el van mondva valami, de a másik próbálkozik, meg behisztizik...

Nem érdemes az ilyenekkel folytatni, több a fejfájás mint az élvezet.

2021. nov. 9. 12:43
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

"Akkor csak üresen fog dugni velem..."

Na itt dobnám ki, mint macskát sz.rni. Mit képzel magáról? Érzelmi zsarolós kis p.cs.

2021. nov. 9. 12:46
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, es meg is kedveltem.
2021. nov. 9. 12:49
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mit vár az ember egy szexkapcsolattól, ha nem "üres dugást"?

Nem fogok ott maradni lelkizni, összebújni, aludni meg végképp nem. Ha ilyenekre vágynék keresnék rendes párkapcsolatot.

2021. nov. 9. 12:53
 7/21 A kérdező kommentje:
Hát igazából úgy mondta, hogy “ha nem akarsz velem időt tölteni (együttalvás) akkor legközelebb megduglak egyszer aztán megyek a dolgomra”
2021. nov. 9. 12:55
 8/21 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem akármilyen kapcsolatban ember marad az ember.

Miért kell parasztnak lenni?

Mi vacsiztunk, aludtunk, reggel reggeliztünk és ment ki-ki a maga dolgára, átlag havi 4-5x. Aztán ennyi. Ettől még nem lett se több, se kevesebb annál, ami valójában volt, csak épp nem süllyedt le a dolog a mocsárba, és nem kezeltük egymást tárgyként. Intelligencia. Tudod. Néha hasznos.

2021. nov. 9. 12:55
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező tök korrekten elmondta az elején, hogy mi oké és mi nem, a csávó meg belement. (Aztán később rinyált)

“ha nem akarsz velem időt tölteni (együttalvás) akkor legközelebb megduglak egyszer aztán megyek a dolgomra”

Pff. Én a helyedben nem is adnék kövi alkalmat, ha ekkora hisztigép.

2021. nov. 9. 12:57
 10/21 anonim ***** válasza:
75%

#8 Ez sokkal inkább egy laza, kötöttségektől mentes kapcsolat, nem szexkapcsolat. Nincs ezzel semmi baj, ha előre le van fixálva és senki nem lát bele többet.

Attól, hogy felugrunk egymáshoz, élvezzük magát az aktust, mosakodunk és megyünk a dolgunkra nem lesz alpári. A szexkapcsolat a szexről szól.

El kéne fogadni, hogy minden embernek mások a priorításai és nem gondolkodunk egyformán.

Intelligencia. Tudod. Néha hasznos.

2021. nov. 9. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!