Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem ismerik a "na elszúrtam" érzést?

Figyelt kérdés
Mindig csak arról van szó, hogy csak a pasi lehet béna, csak ő ronthat el valamit... ilyen a nőknél nincs?
2021. nov. 7. 23:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Volt többször ilyen érzésem, de aztán rájöttem, hogy amúgy sem működött volna.
2021. nov. 8. 06:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2021. nov. 8. 07:13
 13/19 anonim ***** válasza:
25%

De a nők értik a férfiak mire gondolnak?

Pl. a férfiak ilyeneket szúrhatnak el: A randin nem elég jó dumájúak, nem elég viccesek, magabiztosak. Ezért aztán a nő nem akar tőlük semmit. Vagy még kisebb dolgok is, lehet a férfi mond egyetlen félrement mondatot és a nő már az miatt nem akar tőle semmit. Arra gondol a kérdező, hogy a nőknél olyan apróságokon el tud bukni egy férfi ismerkedéskor, hogy az elképesztő. Lényegében nagyon sokszor akkor, ha nem vagy elég tökéletes. Én vonzó férfi vagyok, de 10x vagy 100x többször utasított már el nő, mint ahányszor én utasítottam el nőt.

2021. nov. 8. 07:13
 14/19 anonim ***** válasza:
15%
A nők ismerik, a feministák nem. Sajnos manapság több a feminista, mint a nő.
2021. nov. 8. 08:01
 15/19 anonim ***** válasza:
57%
Dehogynem. Én már sokszor éreztem.
2021. nov. 8. 08:49
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

13-as, de ez nem elszúrtam, ez ilyen vagyok.

Ha nem vagyok egy pasinak akármi, vicces, szexizős, akkor nem elszúrtam, hanem nem engem keres. Ennek örülni kell, hogy az elején kiderült.

Ha én szeretek itthon ülni, te meg kirándulni, azt nem elszúrtad, hanem mások vagyunk.

2021. nov. 8. 09:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha ismerik is (és miért ne ismernék?), nincs jelentősége. Számukra a férfi olyan, mint a busz. Akármi is történik, tényleg bármi, pontosan 5 perc múlva jön a következő.
2021. nov. 8. 14:52
 18/19 anonim ***** válasza:
En minden kapcsolatban a maxot hozom ki magambol es megesett az is hogy saját magamon felul teljesítettem. Mert en azzal járok eleve akit szeretek es akarok. Ha nem tetszem igy sem vagy lelépnek keptelen vagyok ezek utan bármi nemű önvádra.
2021. nov. 8. 16:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

17 # -es !

És a nők gondolkodás nélkül, fel is szálnak a következő buszra.

És megint nem ismerik el, hogy "na elszúrtam"hanem a busz lesz a hibás na meg a sofőr ! :)

2021. nov. 8. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!