Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem ismerik a "na elszúrtam" érzést?

Figyelt kérdés
Mindig csak arról van szó, hogy csak a pasi lehet béna, csak ő ronthat el valamit... ilyen a nőknél nincs?
2021. nov. 7. 23:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
De van.
2021. nov. 8. 00:15
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Hogyne lenne.
2021. nov. 8. 00:16
 3/19 anonim ***** válasza:
22%
ismerik, csak általában nem veled kapcsolatban érzik, hanem a náluk értékesebb férfiakkal szemben
2021. nov. 8. 00:19
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Ha kijelented hogy mindig csak a férfiaknál van ez, akkor a kérdésed nem sokat ér. Ha viszont nem csak náluk van ilyen, tehát a válasz igen vagy de, van, akkor meg a kijelentésed nem állja meg a helyét. Zavart érzek az erőben.

Nekem több nőismerősöm is van, akik már elszúrták a helyzetet, és nem a férfi tehetett róla. Volt, hogy maguk a nők is elismerték ezt. Szóval de, van ilyen.

2021. nov. 8. 00:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy nő nevében tudok nyilatkozni. De,ismerem.
2021. nov. 8. 00:35
 6/19 anonim ***** válasza:
21%

De igen ismerik azt az érzést, hogy DE, elszúrtam.

Általában akkor szokták felismerni és maguknak is beismerni azt az érzést,amikor elszalasztanak egy akciós ruha vagy cipő vásárlást !

2021. nov. 8. 01:12
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem a nő/ffi rontja el hanem az ember. Ha valaki hajlamos a másik nemben keresni mindig a hibát annak érdemesebb lenne először magába néznie.
2021. nov. 8. 02:47
 8/19 anonim ***** válasza:
31%
6 nöként írom, hogy ez tényleg így van!
2021. nov. 8. 05:28
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
Finom, ízletes általánosító kérdés.
2021. nov. 8. 05:37
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

Alap dolgokat kérek egy kapcsolatban. Hogy tudjam nem szórakozik velem, komolyan vesz, plusz alap nálam az ölelés.

Amikor ilyenek miatt kidobnak ahelyett hogy megadnák amit kèrek ami szerintem egyszerű, es pláne hibáztatnak, mèg nem éreztem magam hibásnak.

Vagy szeret valaki es olyan a magatartása, ha nem olyan akkor kérem, vagy nem.

Az, hogy ez miatt önvádat akar rám tenni mert nem akarok csak szexpajti lenni az már hidegen hagx.

2021. nov. 8. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!