Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 évesen elszúrtam az éltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen elszúrtam az éltem azzal, hogy nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, még soha nem volt barátnőm, nem is voltam nővel soha. Van munkám, van autóm tehát viszonylag átlagosnak mondhatom magam, sportolok is rendszeresen. Izgalmas életet soha nem éltem, dologozom, van pár dolog ami érdekel, de ide-oda utazgatás, mászkálás kimaradt. Akkora különbségek vannak, 25 évesen van aki még tanul és van olyan akinek komoly karrierje van. Totál elszúrtam már? A mai tizen évesek is aktívan űzik én meg itt vagyok 25 évesen és semmi. :(
2019. okt. 12. 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akárhány évesen sem szúrtuk el,de holnaptól elszúrhatjuk...
2019. okt. 12. 09:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Még találhatsz, bár nehezen de van rá esélyed.
2019. okt. 12. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Nem szúrtad el, de hamar kapd össze magad, mert begyepesedsz, kiközösítenek, magadra maradsz. Üdv 38/f/szűz.
2019. okt. 12. 09:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Magyar zene agyvérzésig hétvége
2019. okt. 12. 09:49
 5/13 anonim ***** válasza:

Ezzel még nem mondtál el lényegében semmit.

Hogy nézel ki?

Jársz társaságba?

Kezdeményezel nőknél?

Ha igen, hánynál próbálkoztál mondjuk az elmúlt 7 évben?

2019. okt. 12. 09:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szúrtad el, de kezdj el élni!

Megbánod később, hogy mennyi minden kimaradt/lemaradt.

Rövid és véges az életünk...

2019. okt. 12. 09:53
 7/13 A kérdező kommentje:

Mit is mondjak erre, azt mondják jól nézek ki, múltkor találkoztam egy lánnyal akivel régen jó barátságban voltam, azt mondta jól nézek ki és max. 19-20 évesnek nézne, ha nem tudná mennyi idős vagyok. Aki nem ismer annyira, csak látásból el sem hiszi, hogy nem voltam még senkivel.

Társaságba járás kimerül egy évek óta tartó fix társasággal, akik elfogadnak úgy ahogy vagyok.

Nem soknál kezdeményeztem, nem volt hozzá merszem.

Hogy kezdhetnék el élni?

2019. okt. 12. 09:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Mindennap egy új kezdet,így fogd fel.
2019. okt. 12. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Akarsz egyáltalán kapcsolatot? Mit akarsz egy kapcsolattól? Mert annak sincs sok értelme, hogy belevágsz, ha egyébként lehet, hogy funkcionális aszexuális vagy. Valami oka csak van, hogy nem nagyon érdekeltek a nők 25 évig.
2019. okt. 12. 10:13
 10/13 anonim ***** válasza:
22 vagyok, de hasonlóképpen vagyok, fix barátaim vannak csak.
2019. okt. 12. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!