Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevezhet e bárki vesztesnek, amiért 21 évesen még soha nem volt barátnőm és soha nem csókolóztam?
Amúgy sincs semmi szükségem párkapcsolatra.Nem járok bulizni és semmi szociális életem nincsen.Megvetem az emberi kapcsolatokat.Nem értem miért lenne jó nekem egy barátnő,csak egy teher lenne.Alkalmazkodni kéne hozzá,időt szakítani rá....Fuhh.Kell a halálnak ez.Én minden időmet az edzéssel akarom tölteni,időm se lenne barátnőre.
Nem értem miért olyan fontos dolog ez.Nem akarok senkinek se megfelelni.Ne szóljon bele senki se az életembe.Nem fogok egy csaj miatt semmit se másképp csinálni mint eddig.
De nincs igaza.
Nem kell barátnő,sem barátok.Számomra a barátság és bizalom semmit sem jelentenek.Ha így akarok élni akkor így élek.Nem szándékozom megfelelni a társadalmi normáknak hogy párkapcsolatban kell élni meg bulizni kell.
akkor miert nem szharod le? az hogy porogsz rajta nem azt mutatja h nem erdekel.
attol meg h SZERINTED nincs igaza a masiknak oszerinte meg neked nincs igazad.
luzer szerintem nem vagy, de valamilyen psziches "erintettseged" van, mert az atlagembereknek kellenek az emberi kapcsolatok (meg ha vannak is olyanok, akiknek eleg 1-2) es nelkuluk depressziosak lesznek. vagy elnyomod az erzelmeidet vagy ha nincsenek, meg empatiad sincs az egy koros variacio, megesik.
Amiatt nem, mert nincs barátnőd.
De amiatt, amit most ideböfögtél, már így ismeretlenül is szánalmasnak tartalak :)
Engem idegesít hogy mások lenéznek és azt veszik a menőség fokmérőjének,hogy ki mennyi nővel/fiúval volt.És idegesít hogy manapság már a 15 éves lányok is rakják fel a pasis képeiket.
Igen,egy megkeseredett életem van.Kiskoromban folyamatosan bántalmaztak az osztálytársaim,barátaim soha az életben nem voltak,csak kamu barátok akikben folyton csalódni kellett.Aztán elkezdtem edzeni mert untam hogy folyton csesztetnek.És az egyik zaklatómat sikerült is megvernem..Akkor rájöttem,hogy az életben az erő mindenek felett áll és az emberi kapcsolatok semmit sem jelentenek.Az emberek csak ártani akarnak és erősnek kell lennem hogy megvédhessem magam tőlük.Én rettegek az emberektől.
Hát ezért nem, ha jól érzed magad a bőrödben, azt csinálod amit szeretnél, van jó végzettséged, jó munkád, kivéve ha tanulsz még, mondhatni szinte teljes az életed. Nem kell megváltozz egy csaj miatt, és ne is tedd, a tökéletes párkapcsolat eleve nem arra alapszik, hogy megfelelési kényszert érezz, hanem hogy elfogadjátok egymást, és mindketten szabadnak érezzétek magatokat. Talán annyi, hogy többet kell beszélned csajokkal, hogy jobban megismerjenek, és bármi lehet.
Engem is volt aki csesztetett mert adott időben pont nem volt barátnőm, de ő meg pont egy olyan kapcsolatba volt, ahol papucs szerepet töltött be, szóval nem az számít mit mondanak, hanem hogy ki mondja. ;)
Persze. Verj csak meg engem, egy terhes kismamát, és te leszel az Utca Királya.
Nem minden az erőn múlik, nem vagyunk már ősemberek.
hat amit leirtal az alapjan nem luzer vagy, hanem lelkileg serult, akivel tortent az eletben par rossz dolog es egy szhar megkuzdesi strategiat valasztott es szhar konkluziokat vont le.
engem is csufoltak kiskoromban, arultak el baratok, pasik, de nem lettem ettol teljesen befordult es bizalmatlan. mar csak egy eselyt kap mindenki, de az megvan, meg persze mar nem engedek annyira konnyen kozel magamhoz embereket. de lathatoan nem az a megoldas amit te csinalsz, mert baromira nem vagy jol a borodben, sot, inkabb remisztoen rosszul vagy az alapjan amit leirtal. aki jol van nem foglalkozik masok eletevel.
amugy meg az h erosebb vagy valakinel manapsag nem szamit annyira, hiszen pl munkaban a pozicio, a hierarchia dont, vegzettseg, nem az h ki mennyivel nyom fekve.
pszichiater kene neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!