Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevezhet e bárki vesztesnek, amiért 21 évesen még soha nem volt barátnőm és soha nem csókolóztam?
Amúgy sincs semmi szükségem párkapcsolatra.Nem járok bulizni és semmi szociális életem nincsen.Megvetem az emberi kapcsolatokat.Nem értem miért lenne jó nekem egy barátnő,csak egy teher lenne.Alkalmazkodni kéne hozzá,időt szakítani rá....Fuhh.Kell a halálnak ez.Én minden időmet az edzéssel akarom tölteni,időm se lenne barátnőre.
Nem értem miért olyan fontos dolog ez.Nem akarok senkinek se megfelelni.Ne szóljon bele senki se az életembe.Nem fogok egy csaj miatt semmit se másképp csinálni mint eddig.
senki nem mondta a valaszokban hogy bulizz:D de aki meg akar halni meg feltekeny mert a 15 eves lany csokolozik az nem leszharja a tobbi ember velemenyet meg nem gyoztes mint ahogy magadrol allitod, hanem sulyosan lelki serult akinek pszichiater kene, de ha meg nem mesz el akkor most mit csinaljunk. ugy beszelsz mintha barki azt mondta volna h legyen baratnod vagy barataid. mi csak azt mondjuk h nem normalis ez a vedekezesi mechanizmus mert te magad is latod h meg akarsz halni kb szoval legbelul nagyon is vagysz ezekre a dolgokra csak annyit csalodtal mar hogy inkabb elzarkozol hogy igy vedd meg magad
de igy sosem leszel boldog
"Inkább belerúgtok egy lelkileg sérült,depressziós,megkeseredett emberbe"
Az előbb még győztesnek nevezted magadat. :-)))))))
És ha lenne egy barátnőm akkor hogy lenne időm az edzésre???Elrángatna szórakozni meg arra kötelezne hogy karriert épitsek
Ez nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!